|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
BMW R 1200 GS service manual - myBike
Το έχεις? αν όχι έχω ένα σε ηλεκτρονικη μορφή αλλα είναι 100μβ σου βάζω τον τιτλο να το κατεβάσεις απο ραπιντσειρ. Επαναλαμβάνω ότι μάλλον θα τα έχεις αλλά για σιγουριά λέγετε Reprom r1200Gs και είναι iso αρχείο η cdακι η magic iso programm maunt -dismaount κλπ Free workshop manual download for bmw CD Reprom r1200Gs.iso |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
Απόσπασμα:
..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα βεβαια γινονται μονο στην ελλαδα δεν ξερω αν πιανει εκει το κολπο |
|
|||
|
|||
πολυ χρησιμα φιλε μου !...και το πρωτο λινκ με τις δυναμεις μαζεμενες!..σε ευχαριστω!...το χω και γω reprom αλλα οσο και αν εψαξα δεν εχει καπου σαν παραγραφο αλλαγη κινητηρα ...μιλαει μονο επιμέρους για την αντικατασταση στα κομματια του αλλα πουθενα για αυτη του ολοκληρου μπλοκ!
...μακαρι να βρω κατι που να περιγραφει μια τετοια αντικατασταση!....εχω επιστοσυνη στο μαστορα που θα με βοηθησει αλλα θα ηθελα και εχω το χρονο να μελετησω προσεχτικα ολα τα βηματα και ισως τι θα πρεπει να προσεξω ... καθοτι ξερουμε οτι η BMW χρησιμοποιεί πολλα εξτρα εργαλεια! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστο και το παραπανω, αλλα δεν μπορει να ισχυει και το αναποδο? δηλαδη απο την πιθανη ζημια του κινητηρα, να εχει "κληρονομησει" ζημια και ο αξονας πισω? (απο το πολυ ξαφνικο "κρατημα" του κινητηρα δηλαδη) |
|
|||
|
|||
Αυτό ακριβώς λέω. Δεν σταμάτησε απότομα η ρόδα. Ο κινητήρας "σταμάτησε" αλλά ο άξονας έστρεφε εκείνην τη στιγμή. Άρα ο άξονας "φρέναρε" απότομα. Αλλά με τη στροφορμή της ρόδας και του άξονα του ίδιου, "ξέσκισε" και τους κυλίνδρους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...θα σου ειμουν τρελα υπόχρεος φιλε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
..εχθες Δευτερα ειχα ρεπο και καθοτι χαλασε η συμφωνια που ειχα σιγουρη και εψηνα εδω και 2 βδομαδες...πηρα το τηλεφωνο ανα χειρας και αρχισα τις συνεντευξεις απο διευθύνσεις που εχω μαζεψει τις τελευταιες μερες χτενιζοντας το ιντερνετ !... μεσα σε ολους και ενας τυπας που εμπορευται ανταλακτικα της BMW στο Rottenburg κοντα στη Στουτγκαρδη τα ειπαμε λιγο και τελικα ολα δειχνουν οτι ηρθαμε σε συμφωνια!... ζητουσε 1990+οδοιπορικά ...για κινητηρα χωρις τα παρελκομενα του 2005 μοντελο με 3.000 χιλιομετρα παρακαλω!...σχεδον νεογεννητο! ...τον ειχα στειλει και την περασμενη εβδομαδα email με καποιες ερωτησεις για το μπορει να μου πιστοποιήσει τα χιλιομετρα αλλα μεσα στα δεκαδες που εστειλα και ελαβα και έχοντας το μυαλο μου στο τυπο απ το Krefeld ... παρεληψα να το τσεκαρω!...τελικα μου στειλε δελτιο αγορας και TÜV Βericht και του κανα αντιπρόταση γιατι το ειχε το μοτορι και στο ebay! ...το λοιπον δεχτηκε την προσφορα μου στα 1800 και τηλεφωνικα ειπαμε συν 80 οδοιπορικά! ... με συμβουλη δικηγόρου που ειναι πελατης μου ... του ζητησα ακομα ενα χαρτι που θα γραφει οτι εχω 40 μερες προθεσμια να του το στειλω πισω χωρις να πληρωσω μεταφορικα και 6 μηνες εγγύηση που υποχρεουτε να δωσει σαν μαγαζι, σε περιπτωση που εντοπίσω καποιο προβλημα και δεν μου το αρνήθηκε!...με το που παραλαμβανω το email στελνω έμβασμα με τα ευρα ... μπορει και σημερα κιολας ... ...και περιμενω τον "ταχυδρομο"!...πιστευω τελος της αλλης εβδομαδας να χω το πακετο! ...εδω! και για οσο καιρο το καρατησει το ebay μπορειτε να τσεκαρετε το νεο μελος της οικογένειας!...ανυπομονώ να το δω μπροστα μου!...και αφου το βαλω πανω να ακουσω την καρδια του να χτυπα! ... ... Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 15-06-2013 at 18:06. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |
Οταν οι δημοσιογραφοι γινονται ''ρομπα'' | georgekostas | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 21:53 |
Ταξίδι Βαυαρία-Αλπεις | ekatontarxos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 64 | 17-09-2009 11:03 |
Οχι sms οταν οδηγουμε... | georgekostas | Διάφορα | 17 | 19-08-2009 14:55 |
Η μερα της κρισης | wolferin | Ανέκδοτα | 8 | 23-03-2009 02:35 |