|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαφορα ρολογια σε αριστη κατασταση
Αγαπημενες εταιρειες κ οι δυο αλλα δεν καταφερα να αποκτησω κανενα....
|
|
|||
|
|||
Up-top-pop!
sent from the deep ocean.. |
|
|||
|
|||
Και 15 ευρω κατω τα ρολογια που υπαρχουν!!!!
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
συγκέντρωσε σε παρακαλώ τι έχει μείνει και με τις τιμές για να έχουμε μια εικόνα ευχάριστο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
-Sector χρονογραφος με καντραν απο ανθρακονημα, στα 165 ευρω -Roberto Cavalli υπεραριστο με λουρακι κροκο σχεδον αφορετο -το εβαλα σε 2-3 επισημες περιστασεις, στα 135 ευρω -Diesel αριστο ελαααααχιστα φορεμενο ουτε γρατζουνιες ουτε σημαδια.φοριεται ειτε με το διπλο λουρακι ειτε μονο του.Στα 55 ευρω -Ρολοϊ vidus, αγορασμενο απο galerie Tsangarakis απο 950 ευρω, 500. Το εχω βαλεο ΜΟΝΟ σε ενα γ α μ ο (καλε λογοκρισια στο μυστηριο;;; χιχιχι) γιατι ειναι πολυ μεγαλο κ βαρυ ρολοϊ κ πραγματικα με πονουσε! :/ Το δινω 215 ευρω δλδ και τα εξοδα αποστολης του (ελτα) τα καλυπτω εγω. Να συμπληρωσω οτι το ρολοϊ εχει 3 ωρες, την βασικη κ αλλα δυο μικρα ρολογακια στο πλαϊ και εχει λειτουργια αυτοματου. Το αχος του καντραν ειναι περοπου 1, 5cm καη η διαμετρος 5cm.Στο κουτι του με σφραγισμενη την καρτα εγγυησης του! (ελπιζω να μην εχω κανει καποιο λαθος στους υπολογισμους, αν ναι διορθωστε με!) |
|
|||
|
|||
Προς αποφυγην παρεξηγησεων να διευκρινησω οτι υπαρχει προτεραιοτητα για Diesel και Sector απο αλλο φιλο-μελος του φορουμ.
Σε περιπτωση που δεν ειναι διαθεσιμα ενημερωνω εκ νεου. |
|
|||
|
|||
Ολα τα παραπανω ρολογακια διαθεσιμα τελικα
|
|||
|
|||