|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαργαρίτα δισκόφρενα μπροστά.,.,.,?
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά Χρήστο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ρωτησες μηπως κανουν τα παλαιότερα ροδελάκια απο 2007 και πισω?? Επίσης σε εμένα δεν ειναι τοσο απλο να τα βγάλω με κατσαβιδακι... γιατι τις δικες μου δισκοπλακες τις θέλω δεν παλιώσανε Εκανα ενα ζευγαρι ζαντες για χωμα και εκει θελω να βαλω δισκους... Για αμεση αλλαγη απο χωμα σε ασφαλτο... Υποψιαζομαι ότι πιθανον να κανουν τα παλαιοτερα φλοατιν 2004-2007 Παντως αυτα περι κατσαβιδακιου και να βαλεις τα παλιά δεν μου αρεσει... Ρωτα αν κανουν απο το 2007... |
|
|||
|
|||
Έχω παραγγείλει κ εγώ τις ίδιες μποστά κ πίσω.Μόλις τις παραλάβω θα ενημερώσω.
|
|
|||
|
|||
λοιπόν οι δίσκοι τοποθετήθηκαν.,.,.,
πάνω στην μηχανή είναι έτσι.,., ομορφιά.,.,.,, αλλα ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή γιατί παιδευτήκαμε λιγάκι.,., να τους βάλουμε ., και αυτό γιατί η μαμά δεν τους δίνει σκέτους τους αποστάτες όπως ανέφερε κι ο Χάρης πιο πάνω.,δίνει μόνο τις βίδες.,. σε αυτό πιστεύω δεν φταίει η μαμά γιατί όταν πάρεις τους δίσκους brembo τις μαμάς στους δίνει κομπλέ με τους αποστάτες., το πρόβλημα δημιουργείτε απο την galfer που σου δίνει τους δίσκους σκέτους χωρίς αποστάτες.,., .,.,κάνετε μια ωραία δουλειά βρε παιδιά ολοκληρώστε., βάλτε πάνω και τα ψοψόνια /.κι τα καψόνια.,., λοιπόν χωρίς να σας ζαλίσω κι πολύ σας βάζω με φώτο τα στάδια τοποθετήσεις.,.,.,,. βγάλσιμο δίσκων .,.τα εύκολα.,., το δύσκολο μέρος να βγουν οι αποστάτες προσεκτικά χωρίς να καταστραφούν.,,, .,., όλη η μανούρα δηλαδής γίνονται για αυτά τα πραγματάκια.,., ιδού οι αποστάτες βγαλμένοι,.,.,. και το επόμενο ''δύσκολο'' είναι να τους φιξάρεις πάνω στους καινούργιους δίσκους .,. κι εννοείτε χωρίς να καταστραφούν.,., ένα καρυδάκι έκανε την δουλειά του ''περτσιναδόρου''.,.,., έτσι έπρεπε να τους έδιναν.,., και το τελικό αποτέλεσμα.,.., όλα τα λεφτά.,., συζήτηση να γίνεται και πάλι.,., εύχομαι να σας κατατόπισα με το όλο θέμα .,., και να βοηθήσω σε όποιον θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο.,.,.,. σας ευχαριστώ και πάλι γιατί χωρίς τις παρατηρήσεις σας και τις πληροφορίες σας δεν θα ολοκληρωνόταν το έργο.,., ο μάστορας στην φώτο είναι ο Πέτρος .,.,,.σε ευχαριστώ πολύ.,., |
|
|||
|
|||
Kαλοφαγωτες
|
|
|||
|
|||
τέλειες!!!!Αλλα φαντάσου αυτες τις δισκόπλακες στην ακτινωτη ζάντα του ADV !!!!ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
|
|
|||
|
|||
λοιπόν καλοριζικες κ καλολιωτες οι νιου δισκοπλακες...
δεν ρωτησες αν ταιριαζουν οι ροδελες απο μοδελα πριν? π.χ. απο 06 η 07? για εμε που θελω να κανω αμοιβό ζευγος, βαλε βγαλε στριτ>χωμα κ αναποδα τι λυση υπαρχει?... δεν εχω δισκους για αλλαγη ενα ζευγος δισκους πως τους βαζω στις ζαντες??? |
|
|||
|
|||
Χαρη ξερεις απο τι υλικο ειναι ειναι οι αποστατες;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η περιμένεις να φαγωθούν αυτοι οι δίσκοι που φοράς Χάρη και παίρνεις μια μαργαρίτές συγνώμη παπαρούνες.,.,,. και μια μανίσιους αν κατάλαβα καλά.,.,., η ασύμφορη μέθοδος., η αν αλλάξει κάποιος δίσκους τις μαμάς με μαμάς μπορεί να σου κρατήσει-χαρίσει τους παλιούς αποστάτες .,. για να κάνεις την δουλειά σου,., για μια φορά νομίζω είναι οκ ., αν γίνεται συνέχει αυτό που περιέγραψα ποιο πάνω .,.,βάλε βγάλε δεν νομίζω να αντέξουν κι πολύ αυτά τα ροδελάκια.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Xαρη πηγα αντιπροσωπεια και δεν παιζει αυτο το σεναριο.. Μονο απο το 1150 υπαρχουν τετοιες ελλειψοειδεις ροδελες κια υτες αε πανω απο δυο διαφορετικους κωδικους και τις δινουν με αριθμο πλαισιου. Η μονη λυση που βλεπω ειναι να παρεις δειγμα στο χερι και να πας σε μεγαλοψυχο εξουσιοδοτημενο να σε βολεψει-αν θελει κι αν γινεται-με αντιστοιχο απο 1150. Στο 04 που εχω εγω μαλλον θα παιξει μια απο τα ιδια αν και οποτε βρω λεφτα για δευτερους δισκους. Τωρα που για τα Βουνα αλλαζω ζαντες οι δισκοι πανε ευκολα απο τη μια στην αλλη μαζι με τις ροδελλες τους.Καμμια σχεση με τη διαδικασια που ακολουθησε ο Ταττοο.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επισκόπηση της πολιτικής μας Ιστορίας.... | tsompanis | Ελλάδα | 14 | 27-10-2011 14:02 |
Επισκόπηση 1,5 χρόνου διακυβέρνησης ΓΑΠ | gemara | Επικαιρότητα | 8 | 16-06-2011 01:52 |
δισκόπλακες | spy89 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 26-04-2011 22:15 |
Επισκόπηση προγράμματος σταθεροποίησης | ortho | Ελλάδα | 2 | 06-04-2011 16:43 |
Πίσω δισκόπλακα | Kimwnas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 06-11-2010 23:18 |