|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!!
Απόσπασμα:
Τακη πολυ καλα εκανε και τα εγραψες αυτα ετσι και αλλιως ειναι η πραγματικοτητα!! Οποιος εχει ερθει εστω κι μια φορα μαζι μας το εχει καταλαβει αυτο!!! Ελατε οποιος θελει με οτι θελει περαναμε υπέροχα!!!! Οσο για την Παρνηθα μια χαρα ηταν ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ελα φιλε εσυ και μην σε νοιαζει τιποτα |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνησω μαζι με τον Τακη με μερικες παρατηρησεις ομως:
1.Η εμπειρια δεν παιζει κανενα ρολο αν θελει καποιος να ερθει βολτα στο βουνο. Σε δυσκολες καταστασεις ομως (με πολυ λασπη,πυλό κλπ), γνωμη μου παντα, θα πρεπει να υπαρχει μια μικρη εμπειρια, για την ασφαλεια του αναβατη και οχι των υπολοιπων. 2.Ο καθε οδηγος θα πρεπει να εχει μαζι του το αντιστοιχο σετ εργαλειων για την μηχανη του. Αν γινει εκει πανω στο βουνο κατι, ειναι τελειως χαζο και σπαστικο για ενα ειδικο κλειδι (της bmw ας πουμε) να μην μπορουμε να επιδιορθωσουμε την βλαβη και να πρεπει να ρυμουλκηθει η μηχανη κατω στον πολιτισμο! Προσωπικα μου εχει τυχει να μην εχω το 22αρι allen του GS που βγαζουμε την μπροστινη ροδα,να εχω μπουκωμενο το μπροστινο φτερο και σφηνωμενη την ροδα και ν αναγκαστω να σπασω το μπροστινο χαμηλο φτερο για να μπορεσω να ξεκολλησω. Επισης μου εχει τυχει σ ενα HP2 να φυγει η μια απο τις 2 βιδες που κρατανε την μπροστινη δαγκανα και να το βολεψουμε προσωρινα στερεωνοντας την δαγκανα με δεματικα. Αν δεν τα ειχαμε θα υπηρχε μεγαλο προβλημα. Προσωπικα μ ενοχλει παρα πολυ για ενα κλειδι που θα μπορουσα να το ειχα, να μεινω πανω στο βουνο. Στοιχειωδη πραγματα, για να μπορουμε να ξεκιναμε και να τελειωνουμε ολοι μαζι και επιτυχως μια χωματινη εξορμηση, αλλα και μια ασφαλτινη. Last edited by emix; 14-01-2010 at 16:49. |
|
|||
|
|||
Τέλεια αφού κόντεψα να μπώ με την στολή και το κράνος για να τζογάρω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηλία σωστές οι παρατηρήσεις σου...αλλά ας είναι καλά ο bob ο μάστορας που έρχεται μαζί μας..!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ πάρε και καμιά κουλούρα σκοινί μαζί για καλό και για κακό, ά και μην ξεχάσεις τα μωρομάντηλα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μωρομάντηλα????...χρησιμεύουν κάπου????.... |
|
|||
|
|||
Μα για να καθαρίζουμε τα χέρια μετά τα μαστορέματα... εκτός και αν φέρεις γάντια συνεργείου αυτή την φορά...
|
|
|||
|
|||
Last edited by frits; 14-01-2010 at 23:52. |
|
|||
|
|||
!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |