|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
οκ εγω ειμαι μεσα!
|
|
|||
|
|||
DEAL!!!
καπετανιανα!!!! 21/02 για παμε να μαζευομαστε!!!!!! |
|
|||
|
|||
Φύγαμεεεεεεεε!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
οκ μέσα και εγώ...
|
|
|||
|
|||
αν κλεισει 21/2 να δουμε ποσοι θα ειμαστε να κανονισω με το φιλο μου για τραπεζι
|
|
|||
|
|||
Εχουμε και λέμε λοιπόν...
21 - 02 - 2010 Καπετανιανά!!! (Λεοντόκαρδε παρακαλώ να μπεί στο πρόγραμμα του GSforum) 1. Gazi (Διπλός) 2. ...................? |
|
|||
|
|||
μονος!!
|
|
|||
|
|||
Εχουμε και λέμε λοιπόν...
21 - 02 - 2010 Καπετανιανά!!! 1. Gazi ...................(Διπλός) 2. Saitman ..............(Μονός) 3. ....................???????? |
|
|||
|
|||
Λοιπόν για λόγους τάξης, έχουμε και λέμε :
1. FanisG 2. GEO K 3. Saitman 4. Albatros 5. Gelasios 6. Gazi 7. Μanousos 8. Gorgos gs 9. Alfa7 (+2 moto) 10.Freeman 11. ..... Όποιος δεν... ας σβήσει το όνομά του... ►Trip από Δυτική Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο κλπ.): Χανια (Rantevouz Point: ΒΙΟΠΑ/11:00)-Βρυσσες(RP: εθνική στο Κονταρό/11:30)-Σφακιά-Αγ.Γαλήνη-Τυμπακι-Μοίρες , ΌΧΙ από Εθνική οδό, θα βαρεθούμε...! ►Τrip από Κεντρική Κρητη (Ηράκλειο :... ?? ►Trip από Ανατ Κρήτη (Ιεράπτετρα, Σητεία, Αγιο κλπ.): ... ?? Πιτούλα (μέτριας διάστασης) ποιός θα πάρει ΟΕΟ...? ΚΡΗΤΕΣ...αφυπνισθείται....πρέπει να ευχηθούμε καλή χρονιά, αυτοπροσωπως... |
|
|||
|
|||
fanisgs μονος
σταθης-βαραντερο-μονος μανος-v-storm-μονος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |