|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 27/11/1
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη και τον Βασίλη για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν. Το μάθημα μας έδειξε μια νέα οπτική στην οδήγηση της μηχανής και με συνεχή εξάσκηση πιστεύω πως κάποιος μπορεί να γίνει πραγματικά αξιόλογος οδηγός σε χώμα, αλλά και άσφαλτο. Απαραίτητο σκαλοπάτι αν σου αρέσουν οι χωμάτινες εξορμήσεις. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ελπίζω να κάνω κάποια στιγμή και το level 2.
|
|
|||
|
|||
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το forum αλλά και τον Τάκη Μανιάτη και τον Βασίλη Μπούρδο για τις γνώσεις που μας έδωσαν. Επίσης χάρηκα για την γνωριμία με τα μέλη του forum (ελπίζω να τα ξαναπούμε). Ένα είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνω το LEVEL 1 αλλά όχι τώρα κοντά. Τώρα θα κάνω προπόνηση αυτά που έμαθα! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους!!!!
:sm5: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγω Φιλαρακια Ανδρεα και Πανο πιστευω οτι πρεπει να ευχαριστησουμε και εμεις με την σειρα μας και το GS FORUM για την ολη οργανωση και την συμβολη του στο στισημο του προγραματος αυτου που βγαινουμε ολοι οφελημενοι..... |
|
|||
|
|||
Γυρισα και εγω απο το σουπερ μαθημα,το συνηστω ανεπιφηλακτα σε ολους.
Πολλα πραγματα που τα θεωρουσα δεδομενα ....τελικα ηταν μυθος. Τωρα θελει πολυ προπονηση για να βγαλουμε στο χωμα αυτα που μαθαμε. Να ευχαριστησω απο την μερια μου το GS FORUM και ειδικοτερα τον Δημητρη και τον Νικολα οπως επισης και τους εκπαιδευτες μας Τακη Μανιατη και Βασιλη Μπουδρο για την υπομονη τους και επιμονη τους στο να κατανοησουμε οσο ειναι δυνατον αυτα που πρεπει να υλοποιησουμε τωρα στο χωμα.... |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδιά!
Σας ζηλεύουμε εμείς εδώ στα βόρεια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για να μην ξεχνιόμαστε..... Υπήρχε φωτορεπόρτερ στη θέση του φωτορεπόρτερ!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πετράν πολύ ωραίο το εργαλείο!!!! Να κανονίσουμε κάποια στιγμή, κι όχι βέβαια του αγ. λούτσου ανήμερα, να πάμε για πρακτική εξάσκηση! |
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Gsforum και από εμένα για την οργάνωση αλλά και στους εκπαιδευτές για το άψογο μάθημα! Μεταδοτικοί, υπονετικοί , καταρτισμένοι!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Άντε και στα επόμενα....και μην χαθούμε....με την εξάσκηση θα φτάσουμε στο lvl 2 Kosttis ΥΓ. Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα! |
|
|||
|
|||
Γιάννη να το κανονίσουμε !!
|
|
|||
|
|||
Αντε να μαζευτουμε,με κανεναν εμπειρο μαζι....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 6/11/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 113 | 28-12-2011 17:52 |
GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 23/10/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 108 | 09-11-2011 12:08 |
GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 25/9/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 173 | 02-11-2011 15:38 |
Adventure Training Level I την Κυριακή 11/9/2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 116 | 20-09-2011 01:05 |