|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Μέσα και εγώ αλλά είμαι μεταξύ Metzeler EXP και Battlewing 501-502! To μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι τα ήθελα χθες γιατί τα πρώην ΕΧP μου έχουν 15.000 χλμ και είναι πιο ξύλινα και από αυτά του κάρου! Βέβαια καλό θα ήταν να ξέραμε τον αριθμό των μελών που ενδιαφέρονται ώστε να μας γίνει από κάποιο κατάστημα μια προσφορά με τις εκπτώσεις κατα μοντέλο για να μπορούμε αποφασίσουμε τι θα βάλουμε μέχρι και την στιγμή της ράμπας.
Last edited by pepax66; 25-10-2009 at 14:46. |
|
|||
|
|||
κι απ αυτα του vasorfa θα ελεγα!
|
|
|||
|
|||
Να ρωτησω ποτε θα εχουμε τιμες για τα λαστιχα που δωσαμε;
Γιατι θελω να βαλω τα χωματινα το πολυ μεχρι τις 10/11. Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
ΟΚ, θα το τρέξουμε .....
|
|||
|
|||
και λαστιχακια θελω εγω γινεται αν
|
|
|||
|
|||
Τιμες εχουμε τελικα?γιατι η πριγκιπισσα γλυστραει!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Είμαι μέσα και εγώ.
|
|
|||
|
|||
Και εγω ενδειαφερομαι για 1 ζευγαρι ελαστικων τα
PIRELLI SCORPION TRAIAL 110/80/19 εμπρος και 150/70/17 για πισω, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μενω Αθηνα οπως και τοσα αλλα μελη του φορουμ, τι γινεται σε αυτη τι περιπτωση? Τα χρηματα που θα κερδισουμε απο την εκπτωση που θα παρουμε, εαν τη δωσουμε για κουριερ και τοποθετηση τοτε <<κλαψτα Χαραλαμπε>> τι ειχαμε τι χασαμε. Σε αυτη περιπτωση για μας που μενουμε εκτως θα υπαρχει καμια καλυτερη τιμη, μιας και το μαγαζι που θα διαλεξουμε για την αγορα ελαστικων θα κερδισει το χρονο της ζυγοσταθμισης αλλα και της παρουσιας μας γενικα. Επισεις θα μπορουσαμε τα ελαστικα να τα παρουμε αργοτερα, μιας και τα δικα μου εχουν ακομη <ψωμι>. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχουμε έχουμε και θα ανακοινωθούν σύντομα !!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |