|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Χαλκιδική λέει ΟΧΙ στα Μεταλλεία Χρυσού
Απόσπασμα:
Αυτό είναι για μένα τουλάχιστον μη αποδεκτή συμπεριφορά. Ολοι μας κάποια στιγμή και θα τσακωθούμε και θα παραφερθούμε. Και πρώτος εγώ. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να το αναγνωρίσεις και να βάλεις στον εαυτό σου χαλινάρι.... αν θες να συμβιώσεις με κάποιους ανθρώπους. Αν δε θες, επαναλαμβάνεσαι....αλλά θα τα ακούς. Και φυσικά το όποιο δίκιο χάνεται... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα ο tatoo, το χανει γιατι απο την τρελλα του να υπερασπιστει τα πιστευω του στο τελος αρχιζει και μας βριζει ολους μαζι.. Ο γραπτος λογος και ειδικα ο δημοσιος ειναι πολυ σκληρος και αυτο του Χρηστου(tatoo) του διαφευγει. Και ειναι παρεξηγησιμα τα γραφομενα γιατι δε συνδυαζονται με περαιτερω γνωριμια των συνομιλουντων. Εγω προσωπικα τον θεωρω φιλο μου και βρισκω λαμπερη την αποψη του για τη ζωη.. Και τα γραφω αυτα σε τριτο προσωπο γιατι δε μπορω να του τα πω στα ισια!!Ειναι φιλος ιντερνετικος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σας τα λεει κι ενας φιλος πιο πανω,μακαρι να αλλαζαμε και να οριζαμε τα τεκταινομενα με τα γραφομενα εδω.. Μας χρωστατε ομως και μια κοινοποιηση διαδηλωσης που θα γινει στη Χαλκιδικη ΜΑΣ για την ανυπαρξια συστηματων ανακυκλωσης σε ολο το νομο. Και αλλη μια για τις χωματερες που δεχονται αυτο τον απιστευτο ογκο επικινδυνων απορριματων καθε χρονο. Και μια τελευταια εξω απο την πολεοδομια σας που εχει καταφερει να δωσει αυτον την πολυ ιδιαιτερη εικονα στη Χαλκιδικη ΜΑΣ |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ.
Κι αν μπορεί κάποιος να βάλει ένα χάρτη της περιοχής με το σημείο που υπάρχουν τα υποτιθέμενα κοιτάσματα, για να αποκτήσουμε κι οι υπόλοιποι μιά ιδέα που συμβαίνουν αυτά. Τότε θα μπορέσουμε να εκφράσουμε άποψη χωρίς γενικεύσεις κι αφορισμούς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οριστε, στους κοκκινους κυκλους!
|
|
|||
|
|||
Μη λες αυτή τη λέξη, ανεβάζει πυρετό ο Uriah Heep
|
|
|||
|
|||
Και τι θέλουν να κάνουν; να σκάψουν παντού; Στο χάρτη υπάρχουν κάμποσα σημεία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχω την τυχη να εχω γνωρισει απο κοντα τον παλαβιαρη και αυτος ειναι ο λογος που αναφερθηκα στον tatoo....
αδικειται απο τον τροπο που γραφει,αλλα οι προθεσεις του ειναι καλες.... δεν θελω να υπερασπιστω τον χρηστο,δεν νομιζω οτι το εχει αναγκη,αλλα το πληκτρολογειο ειναι αχαρο και καμμια φορα δεν μπορεις να δεις πισω απο αυτο... δεν συμφωνω με το βρισιμο και νομιζω να το εχεις καταλαβει γιαννη....... στην ουσια του θεματος,μιλαμε για κατοικους που ζουν συνειδητα σε ερημικες περιοχες,απολαμβανουν την φυση και τους πηδανε χωρις σαλιο.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομούλα Χαλκιδική..,.. | tattoopanther | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 26-10-2010 04:30 |
Η επιστροφή του "Χρυσού Έλληνα" | georgekostas | Διάφορα | 3 | 03-10-2009 14:01 |
Κυριακάτικη βόλτα στην Χαλκιδική. | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 18-05-2009 12:16 |
τα λέει όλα... | george1968 | Ανέκδοτα | 12 | 10-03-2009 20:00 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |