|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάβο Μαλέας, τελική λύση :)
Α ρε Χαρούλη, υπάρχει ταξιδιωτικό που να συμμετέχεις και να μην είναι super; Ομορφαίνεις την παρέα φίλε μου . Άντε να φτιάξω το χέρι μου να κατέβω προς τα κάτω να πάρουμε μαζί λίγο καθαρό αέρα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είπα και εγώ ίκτερο έπαθε η Sony... Και με πεζό-2, ωραίος ο Χάρης... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
. . ...και να μετεξελιχθεί σε αποκούμπι μοτοσυκλετιστικών στεναγμών! Πολλά μπράβο για την επιλογή, το περπάτημα και για την προσωπική ταξιδιωτική άποψη. |
|
|||
|
|||
Χάρη αυτά είναι ωραία πράγματα! Μου αρέσουν!
Χτες συνάντησα συνάδερφο (Χρήστος με το φουσκωτό) που μου είπε ότι γνωριστήκατε στα μέρη σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας τα δει αυτά το κράτος – δολοφόνος, ας τα διορθώσει και πιστεύω ότι οι μοτοσικλετιστές θα έρθουν και εδώ. Και όταν γίνουν όλα αυτά και δουλέψει και το marketing (παραμύθα) του ΕΟΤ, τότε εγώ θα σας προτείνω και το Ανατολικό Ακρωτήριο. Γιατί βλέπεις είμαστε και οικόπεδο – γωνία. Το οποίον όμως το ξεπουλάνε, άλλοι από τους ιδιοκτήτες. Και οι ιδιοκτήτες κάθονται και κουβεντιάζουν αν θα τους ξαναψηφίσουν, για να μπορέσουν να συνεχίσουν την καλή δουλεία. Όσο για το ταξίδια αυτό καθαυτό, πολύ ωραίο με την δική του ιδιαιτερότητα. Last edited by ckk; 01-10-2011 at 11:05. |
|
|||
|
|||
Ωραίος (όπως πάντα) ο Χάρης
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία βόλτα!!! Μπράβο παιδιά!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και γουστάρουμε επίσης να μοιραζόμαστε με αγαπημένους φίλους εμπειρίες, έτσι για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας... έκλεισε, μετά χαράς αλλά δεν πιστεύω να μπορούμε να σε ακολουθήσουμε όπως είδες φυσική κατάσταση στο ναδίρ( τα μαμημενα τα κιλά) τνχ φίλε Απόσπασμα:
τα ποδάρια θα δουλεύουν μιά χαρά Μου βάζεις ιδέες να οργανώσω καμμιά διάσχιση μαμάτη! θα το κάνουμε ορειβατικό το φόρουμ με φαίνετε χεχεχε σε κοψοχόλιασα, δεν φταίει τι κινητάκι φίλε Σταύρο, απλά είχα ξεχασμένη ριθμυση σε συνεφιά και τα κιτρίνισε όλα, αλλά εμένα μου αρέσουν έχουν μια ζωντάνια τα χρώματα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με καταλαβαίνεις απόλυτα, άλωστε έχεις παίξει σημαντικό ρόλο στην μοτοκουλτούρα μου με τα κείμενα σου.. αλλά κ με τις πρωσοπικές συζητήσεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετοιμάσου την άνοιξη να κάνουμε το δυτικό σκέλος, αν και εσύ θα τα έχεις γαζώσει αυτά τα μέρη πανταχόθεν Ο Χρήστος είναι λεβεντόπαιδο, λίγο τον εγνώρισα αλλά μου φάνηκε ωραίος τύπος... Οδηγά και Ντουκάτι οπότε +1 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |