|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θα του έρθει ταμπλάς Λοιπόν αγόρια νομίζω τέτοιου είδους συννενοήσεις καλύτερα με πμ τις λεπτομέρειες να μην "καρφωνέται" το πράγμα... Δεν είναι κακό να διεκδικήσεις το δίκιο σου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρίξτε του και μια πράσινη ροχάλα, από τον vaska πείτε του του ξεφτίλα. Και αν δεν του φτάσει η δικιά σας σε περίπου 1 μήνα που θα είμαι οκ περνάω και του δίνω και τα ρέστα αυτοπροσώπως. Έχω αγοράσει και πουλήσει πολλές φορές πράγματα μέσα από το φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Τι να πω....... Το πόσο πολύ χαλάστηκα δεν περιγράφεται. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν υποθέσουμε ότι ο τύπος είναι επαγγελματίας μπαταξής τί νομίζεις ότι θα κερδίσεις με το να τον επισκεφτείς???? Αν σου το παίξει πονηρός ( το πιθανότερο δλδ) εσυ τι θα κάνεις???? Θα του ρίξεις καμιά σφαλιάρα???? Ξέρεις πόσο εύκολα μπορείς να βγεις κατηγορούμενος????? Οταν έχεις να κάνεις με τέτοια άτομα μια συνάντηση δεν είναι ότι το καλύτερο.Τα πράγματα μπορούν να πάρουν άσχημη και απρόβλεπτη τροπή. Εσυ φυσικά θα κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό.Εγω απλά σου λεω σαν πιο ¨εμπειρος¨ να προσπαθήσεις με κάποια ¨πίεση¨ εξ αποστάσεως να πάρεις πίσω τα χρήματά σου..........μέχρι εκεί. |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ τσαπουκαδες και εκφοβισμοί ειναι δίκοπο μαχαίρι.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Δεν είναι λίγα 250 ευράκια και δεν πιστεύω να περισσεύουν σε κανέναν. Και μεροκάματο να είναι για κάποιον το έχεις δουλέψει, να στο παίρνουν με πονηρό τρόπο είναι το λιγότερο άδικο.
Μερικά πράγματα χρειάζονται το οφθαλμός αντί οφθαλμού και όχι γύρνα και το άλλο μάγουλο |
|
|||
|
|||
Όπως είχα γράψει και προηγούμενα για κάποιον είναι πολλά και για άλλον είναι λίγα τα 250. Τα δικά μου 250 είναι δουλεμένα και αφού είναι μάγκας και θέλει να μου τα φάει, καλώς.
Τσαμπουκάς δεν παίζει λόγω χαρακτήρα. Δεν έχω καμία πρόθεση να δημιουργήσω επεισόδιο, ανεξάρτητα του πόσο θα με προκαλέσει ο οποιοσδήποτε. Αλλά θα πάω και θα βρω τον αδερφό του, τον πατέρα του, τη μάνα του, τη γυναίκα του, όποιον μπορώ να βρω. Και θα τους εξηγήσω τι έγινε. Πιστεύω ότι κάποιος λογικός άνθρωπος θα βρεθεί. Τώρα αν είναι όλοι τους απατεώνες, χαλάλι το 50αρι για τις βενζίνες/διόδια, θα βάλω και άλλα 100 ευρώ να τυπώσω αφίσες και θα γεμίσω όλη τη Πάτρα "Ο Αλέξανδρος Τσαούσογλου είναι απατεώνας", τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ. |
|
|||
|
|||
Τώρα αν είναι όλοι τους απατεώνες, χαλάλι το 50αρι για τις βενζίνες/διόδια, θα βάλω και άλλα 100 ευρώ να τυπώσω αφίσες και θα γεμίσω όλη τη Πάτρα "Ο Αλέξανδρος Τσαούσογλου είναι απατεώνας", τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ.[/QUOTE]
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο σου............. Αυτη ειναι η σωστη αντιδραση κι οχι το οφθαλμου αντι οφθαλμου και οδοντας αντι οδοντος........ Να εισαι σιγουρος οτι μπαινει και διαβαζει τι γραφεται στο νημα αυτο οποταν την τελευταια στιγμη αν μην χρειαστει να πας απο εκει. Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
TSA Member Τελευταία δραστηριότητα: 22-06-2013 23:57 Παντως αρχικα κι εγω πιστευω να κανεις τετοιες κινησεις...αλλα αν δεν βγαλεις ακρη ουτε ετσι τοτε μετα θελει... |
|
|||
|
|||
σου αρεσει η φασαρια .,.,.,.,ετσι???
|
|
|