|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ
Κακιούλες????? Μα να ετοιμάζωμαι τι θα αντιμετωπίσω απο δω και πέρα. Το έπιασες το νόημα.............Καλά είσαι Πάνο μου και γιατί χαθήκαμε..... |
|
|||
|
|||
Φίλε μου έχεις κάτι νεότερο με το πρόβλημα που αντιμετώπιζες?
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου αλλαξα λαστιχα, κι απο τοτε δεν το εχω ξανανιωσει. Βεβαια δεν εχω βρεθει απο τοτε σε μερα με αρκετο αερα για να διαπιστωσω αν εχει εξαφανιστει ή απλα εχει μιωθει τοσο ωστε να μην το αντιλαμβανομαι με λιγο αερα.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις....εμενα η αισθηση μου και η λογικη μου, παρ'ολα οσα υποθηκαν εδω, ηταν οτι κατι παιζει με το τιμονι (χαλαρο ρουλεμαν ή κατι τετοιο που να μπορει να προκαλεσει ασταθεια στο τιμονι) ή με το ball joint...κι αυτο διοτι το φαινομενο διογκωνοταν με τον αερα....αρα με το κουνημα του τιμονιου.Γι αυτο δεν μπορουσα να καταλαβω οτι λεγανε εδω για στραβοπατημενο πελμα ή ρουλεμαν πισω τροχου ή ο οδηγος κτλ... Τελος παντων, σιγουρα τα παλια λαστιχα πεζανε καποια ρολο παραπανω στην ολη φαση και το πολλαπλασιαζαν το φαινομενο... Τωρα δεν ειναι αισθητο με ενα απλο αερακι...αλλα δεν αποκλειω οτι αν πεσω σε μερα με καλο αερα σε μια εθνικη ας πουμε, οτι δεν θα το ξανανιωσω εστω σε μικροτερο βαθμο....Τωρα αν γινει κι αυτο και δεν εχω τρεμουλο....τοτε θα παραδεχτω οτι ηταν απλα θεμα παλαιων ελαστικων+ζυγοσταθμισης ισως (που εγινε εκνεου με την αλλαγη)...δεν θα εχω και αλλη επιλογη.... Το σιγουρο ειναι οτι ουτε το οδηγικο μου στυλ αλλαξα (εκτος του οτι παω και ορθιος που και που μετα το enduro trainning me με το ενα χερι στο τιμονι και το ενα ποδι πανω στη σελα ), αλλα ουτε και ρουλεμαν πισω τροχου αλλαξα στα 30.000χλμ! Θα επανελθω για οτιδιποτε νεοτερο! |
|
|||
|
|||
Το ίδιο ψαλίδισμα στο τιμόνι είχα κι εγώ στην Αττική οδό προς αεροδρόμιο..
Φυσούσε τρελά,σίγουρα 6 μποφορ πλάγιο ανεμο..ακομα και τα αμαξια πηγαιναν βαρκα-γιαλο!!! Δοκίμασα επίτηδες να 200αρίσω....ούτε κατα διάνοια!!! Στα 160 το τιμόνι έκανε τα δικά του και στα 180 ήταν πραγματικά επικίνδυνο πλεον.. Να προσθεσω οτι έχω φρεσκα λάστιχα..επισης ειχα επανω το top case και την πισω προφορτιση στην στανταρ ρυθμιση για ενα ατομο. Πριν καμια εβδομαδα στο ιδιο σημειο χωρις αερα ειχα 200αρισει για πλακα και το μηχανακι ηταν τρένο!! Άρα κατ'εμένα: ισχυρος πλαγιος άνεμος+top case+χαλαρη προφόρτιση πίσω=ψαλιδισμα τιμονιού στα 160+ Μέχρι τα 150 παντως οφείλω να πω πως ημουν πολύ καλά.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΤOURATECH | tasosbob | Ζήτηση | 0 | 22-09-2010 22:14 |
WUNDERLICH ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ R 1200 GS - ADV | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 30-07-2010 12:00 |
Power-Ansaugrohr GS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 10-06-2010 14:11 |
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ | saitman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 01-04-2010 18:40 |
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΣΕ 1200GS | vassilis riz | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 05-02-2010 20:51 |