|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βαση Στηριξης IPhone 4 & 4S
Με τα γάντια δουλεύει Κορνήλιε;;;;
|
|
|||
|
|||
Λογικά όχι αφού ούτε τα touch screen δουλεύουν χωρίς καν θήκη...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ αγόρασα την interphone αλλά η βάση που είχε δεν μου έκανε , οπότε αγόρασα δυο βάσεις για να είμαι σίγουρος
από το Tablet Accessories | Mobile Phone Accessories | Netbook Accessories | E-Reader και την τοποθέτησα. Με το που την τοποθέτησα ακούμπησα το κινητό πάνω στο αυτοκίνητο και αυτό θεώρησε σωστό να πέσει κάτω και να γίνει θρύψαλα η οθόνη(σε περίπτωση που πάθει κάποιος το ίδιο, μου ζήτησαν 140 ευρώ για να την αλλάξουν και παρήγγειλα την γνήσια με 70 ευρώ και θα την αλλάξω μόνος μου). ΟΠΟΤΕ τώρα έχω βάση αλλά δεν έχω κινητό. Φωτογραφίες από τις βάσεις και τοποθετημένη. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σπαμ ον, Έτσι όπως πάω θα γίνω.
|
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΒΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΑΣΗ!!!
|
|
|||
|
|||
πολυ καλη δουλια φιλε!......πολυ καλη!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ούτε το GPS ...
|
|||
|
|||
Απορία ....
Αφου η βάση του gps ειναι για GARMIN και μέσα απο το gps έχεις την δυνατότητα να καλείς και να σε κάλουνε στο τηλέφωνο βλέποντας ποιος ειναι. Τι το θέλετε το κινητό δίπλα στα όργανα ; Τι παραπάνω μπορείς να κάνεις οδηγώντας σε ένα ταξίδι ; Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ή παιξτο κοκορας ή αστο... | mAthosalas | Αστεία Video | 13 | 28-02-2012 12:04 |
RT και ευελιξία... | Kimwnas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 08-04-2011 15:15 |
Βαση στηριξης κινητου αδιαβροχη BIOLOGIC for Iphone | kwon | Πωλήσεις γενικώς | 10 | 16-02-2011 01:31 |
Νέα άφιξη! | Syvaris | Καλώς ήλθατε | 20 | 02-03-2010 10:49 |
Νέα άφιξη | Albatros | Καλώς ήλθατε | 19 | 24-05-2009 23:49 |