|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστράφτουν τα φλας στην Περιφερειακή Υμηττού
Απόσπασμα:
μιας και ο καλος μου φιλος Δημητρης περασε με το RΤ του με 160 μπροστα απο τη φωτοκαμερα κι ενω το οριο ηταν 130 χλμ/ωρα Επικοινωνια με φιλους και μαθαινουμε οτι ναι μεν φωτογραφιζει αλλα δεν εχουν ακομα αποφασισει ποιο τμημα θα διαχειριστει το υλικο και θα κανει τις σχετικες ενεργειες μηνυσεις κλπ. Μπηκαμε στο 2013 κι ακομα να αποφασισουν. Κατι μΕ λεει οτι τη γλυτωσε ο Μητσος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι σίγουρο? Αν πηγαίνουμε δύο δίπλα δίπλα τι θα κάνει η κάμερα? και ποιος θα πληρώσει? |
|
|||
|
|||
έλα ντέ. Είδες τις θράσσος είχα !!
Απόσπασμα:
Να διευκρινίσω πάντως ότι όταν ήταν δίπλα μου το αυτοκίνητο, είμασταν σε διαφορετικές λωρίδες κυκλοφορίας και η κάθε κάμερα είναι πάνω σε συγκεκριμένη λωρ κυκλοφορίας. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι δεν ήμουν στη μέση της λωρίδας κυκλοφορίας, σημείο όπου θεωρητικά θα ήταν η πινακίδα κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου, αλλά στο άκρο αυτής κοντά στην διαχ γραμμή. Γιαυτό είπα ότι μάλλον υπάρχει αυτόματη εστίαση και κεντράρισμα κάδρου. Λέω εγώ τώρα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τεληκα υπερχη τετιο σπρέϊ ? |
|
|||
|
|||
Αφήστε αυτη τη συζήτηση, σε ένα Honda forum που ήμουν, κάναμε πάλι τέτοια κουβέντα ( πως μπορείς να κρυψεις πινακίδα) και το μπλοκαραν απο τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδω ειναι το GS FORUM Πλακα κανω τσακαλια....ναι εσας του ηλεκτρονικου εγκληματος αντε να πιασετε κανα παιδεραστη εχει βρωμισει ο τοπος.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τον όρο <<φλας>> πιστεύω ότι εννοούμε την κανονική λήψη φωτογραφίας. Σε τέτοια περίπτωση δεν γλιτώνεις. Εάν έχεις την τύχη και η κάμερα έχει τεχνική βλάβη(π.χ. δουλεύει το φλας αλλά όχι ο αισθητήρας, ή … πέσει κεραυνός και την κάψει –λέμε τώρα-κ.α.) ή εάν έχεις την τύχη να αλλάξει ο νόμος (όπως όσοι είχαν σε εκκρεμότητα δίκες προ του 2007 που η <<μεγάλη>> ταχύτητα ήταν πλημμέλημα), ΤΟΤΕ … παίξε κι ένα λόττο !!!... Last edited by TEOSS; 07-02-2013 at 19:23. |
|
|||
|
|||
Τελικά Δουλεύουν στην ΑΟ και συγκεκριμένα στον περιφερειακό .Εχω περάσει δυο τρις φορές και αστραπές ο τόπος .Σε ποσο καιρό στην στέλνουν ?Υπαρχει κάποια αξιόπιστη απάντηση .Απο παθών ...
|
|
|||
|
|||
η ερωτηση και απο μενα ας απαντησει καποιος επιτελουςσε ποσο καιρο αποστελλεται περιπου η κληση απο την στιγμη που γινεται η ληψη????ειναι σημαντικο
|
|
|