|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Κρήτης - Κοπεγχάγη Δανία, Απρίλιος 1995 - Ημερολόγιο
Απόσπασμα:
Σήμερα στράγγιξα το ψυγείο και το έκλεισα για τον χειμώνα, καθάρισα μπαταρία, ψέκασα WD40, αγόρασα χάρτη και συναφή, φούσκωσα μπαλόνια, γρασάρισα ρουλεμάν στο τρέιλερ, φούσκωσα τα λάστιχα, βρήκα πάρκινγκ στην Ανάβυσσο και έτοιμος να το φέρω κατα τον Γενάρη. Λιμεναρχείο Γλυφάδας μου δίνει τα 11 μίλια λόγω Volvo Penta Diesel, και είμαστε εντάξει για τώρα. Καλή αρχή. p.s. Προπέλα εδώ, σπίτι, προς αποστολή στην Προπελοτεχνική... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσα στο μυαλό μου είσαι, τώρα "μπήκα" για να το παρουσιάσω: Έφοδο στην Τουρκία!�|�Gelame.gr Συγνώμη, για το σπαμ, εσύ φταις |
|
|||
|
|||
"Βγάλτην" απογευματάκι. . . μην πάει χαράμι το φαί
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάω στο θέμα κανονικά, γιατί έχω και πετσέτες για τα μπακούρια που θα πάμε στην Τουρκία. Να προλάβω την παραγωγή |
|
|||
|
|||
Δεν εχω λογια!
Εξαιρετικη αναμνηση πλεον, παιχνιδι με τα ορια τοτε! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΗ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο μην το παιρνεις στα σοβαρα.....
δεν υπαρχει αποσταση νησιου 11 μιλια,αν ξεκινησεις απο αναβυσσο,φτανεις στην ροδο,κοστα-κοστα.. περιμενουμε βαρκαδα την ανοιξη... |
|
|||
|
|||
Φοβερος απλα !
Κ τρομερη αφηγηση το μυαλο πραγματικα ταξιδευε συνεχεια... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 01:17 |
Απόδραση στη φύση της Κρήτης | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 01-03-2010 09:22 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στα νότια της Κρήτης. | Arkas | Επικαιρότητα | 11 | 02-07-2009 12:24 |
Κοπή της πίτας του συλλόγου μοτοσικλετιστών BMW Κρήτης | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 31-03-2009 13:58 |