|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... iΡhone ... tips 'n tricks & συμβουλές (όλα ευπρόσδεκτα)
|
|
|||
|
|||
να προσθεσω και εγω κατι αξιοσημειωτο την εφαρμογη VOXER
ειναι εφαρμογη που μπορεις να μιλας με τον αλλο σαν να εχεις ενα γουωκι-τοκι, δεν χρειαζεται να παρεις κανεναν αριθμο παρα να καλεσης τον ενδιαφερομενο.εφαρμογη ειναι δωρεαν και μπορει α καθενας να ην κατεβασει σε λιγα δευτερολεπτα σε ολα τα τηλ σμαρτ φον |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρώτη φορά το ακούω. |
|
|||
|
|||
Αν είναι μέσω wifi φαντάζομαι ότι είναι το αντίστοιχο του viber.
|
|
|||
|
|||
Ή και του skype.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα και στα αγγλικά BMW Motorrad Tour Tracker: https://play.google.com/store/apps/d...otiontouch.bmw (ήταν μόνο με γερμανικό menu, στο android τουλάχιστον) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δηλαδη εχεις επιλογη ελληνικων στο μενου της siri στο iPhone soυ? ρωταω γιατι δεν το βρισκω στο δικο μου (πανω στο ποδηλατο θα ηταν σουπερ να μην χρειαζεται να βγαλεις το κινητο απο την τσεπη) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωτήρη λέω για την δυνατότητα που έχουν όλα τα iPhone από το ios4 και μέτρα για να δέχονται φωνητικές εντολές, που δουλεύει πλήρως με ελληνικά.. Κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπί η το κουμπί των ακουστικών σου , και εμφανίζεται μια μπλε οθόνη (μπαίνει σε κατάσταση φωνητικής λειτουργίας) τότε δίνεις την εντολή. το έχω δοκιμάσει και στο BT 2 , ενεργοποιήται επίσης κρατώντας πατημένο το μπροστινό κουμπί της BT2. Sent from my iPad using Tapatalk HD Last edited by peterv; 21-09-2012 at 13:13. |
|
|||
|
|||
Επίσης άλλη μια εφαρμογή για να γράψει κάτι το τηλέφωνο που του υπαγορευεται και μετά να το στείλετε σε SMS η mail η σημείωση είναι το
dictation της dragon Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
το καινουργιο λογισμικο.............παει σφαιρα ή ειναι η ιδεα μου??????
στο 4ς.........βλεπω μεγαλη διαφορα στο σερφαρισμα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δεκέμβρη στη Ρωσία (Санкт-Петербу́рг) | gemara | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 51 | 23-05-2012 12:11 |
Tricks για R1200GS/ 1ο. | Arkas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 23-04-2012 19:08 |
Ηράκλειο Ο Καφές μας Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2011 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 14-12-2011 21:07 |
Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ; | xurxes | Αθλητισμός | 19 | 22-03-2010 19:47 |
Tips για εκδρoμες με mega on-off!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 10-04-2009 12:17 |