|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ
Απόσπασμα:
οκ τοτε εγω θα ελεγα να μεινουμε στο αρχικο σχέδιο και στο ποιο χαλαρο.......εξάλλου η ομορφια τις βολτας ειναι οτι δεν παμε με ανεσεις αλλα ποιο χυμα........Χάρη και να δουμε λιγο και σαν μερος την λιμνη δοξα.......
Last edited by commander; 10-09-2013 at 17:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα κανουμε ολα καθ οδον απο μαγαζια μεσα απο το ποιο κοντινο χωριο που περναμε........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ποια δοξα ρε τρελε? λαδωνα δεν ειπατε? στον λαδωνα ειναι αυτα που λεω εγω... ωστε φοβασε να μπεις στην ιδια βαρκα να κανουμε ραφτινκ εεε? οτι γουσταρετε! |
|
|||
|
|||
ποια δοξα ρε τρελε? λαδωνα δεν ειπατε?
στον λαδωνα ειναι αυτα που λεω εγω... ωστε φοβασε να μπεις στην ιδια βαρκα να κανουμε ραφτινκ εεε? οτι γουσταρετε! εγω παντως γουσταρω ραφτινκ
και οτι αλλο σε δραστηριοτητα στην περιοχη . |
|
|||
|
|||
Παιδιά όλες οι ιδέες σεβαστές και ευπρόσδεκτες.
Θα ήθελα όμως να υπενθυμίσω ότι εάν αφήσουμε το θέμα και τις προτάσεις να πλατιάσουν στο τέλος δεν θα κάνουμε τίποτα. Πιστεύω ότι το μέρος που επιλέξαμε πέρσυ ήταν πολύ όμορφο και με τις προμήθειες που πήραμε δεν μας έλειψε τίποτα.Επίσης το project είναι να κοιμηθούμε σε σκηνές... Θα έλεγα να ορίσουμε την ημερομηνία αρχικά και εάν αποφασίσουμε για κάποιο άλλο σημείο εκτός του Λάδωνα να οριστικοποιήσουμε και αυτό. Η πρόταση μου είναι γαι τις 19,20/10/2013 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλεξ μενουμε στο μερος το πρωτο και για μενα η ημερομηνία ειναι καλη.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλεξ μου επαναλαμβανω για να γινω κατανοητος...
εκει ενδικνεται για σκηνακια.. οι τιμη που εβαλα απ το σαιτ τους ειναι για διαμονη με ραφτινγκ κ νομιζω κ φαγητο...για να δειτε ποσο χαμηλη ειναι κ να το φτιαξετε στο μυαλο σας με ποσα θα μπορουσαν να γινουν τα παρακατω... ετσι λοιπον... Η σκεψη μου ειναι οτι θα μπορουσαμε να τους παρουμε να τους πουμε μπορουμε να στησουμε σκηνες?ΝΑΙ....μπορεις να βρεις ενα αγριογουρουνο ολοκληρο να μας το σουβλησεις κ ποσο θες να μας το σερβιρεις με σαλατες κ μπυρες?τοσα θα σου πει... μπορεις να μας το κανεις κ πακετο με ραφτινγκ κ οτι αλλο γουσταρει ο καθενας να κανει εκει περα?ναι ξερω γω... κ αν βρεθει κ κανενας που θελει να πληρωσει κατι εξτρα να κοιμηθει στα δωματια που εχουν θα ηταν κ αυτο δυνατον...γιατι ετσι δεν αποκλειεις κ αυτον που δεν γουσταρει την σκηνη!! κ μεσα εκει κολλαμε κ τις 2-3 ωραιες διαδρομες απ τους ειδικους μας σ αυτα! αυτη ηταν η σκεψη μου! τοσο απλα! κ φυσικα υπαρχουν κ αλλες εταιρεις που δραστηριοποιουντε εκει κατω αλλα δεν ξερω τις εγκαταστασεις τους...γι αυτο μιλησα γι αυτην που εχω εμπειρια! Last edited by giamil; 10-09-2013 at 17:45. |
|
|||
|
|||
Λίμνη δόξα πήγα φέτος τον Ιανουάριο, απο θέμα φύσης δεν έλεγε και πολλα(καμια σχέση με λαδωνα) αλλα ούτε και απο διαδρομές λέει..
Πάντως αν πάμε λαδωνα τελικα να πάρουμε κρέατα απο εκει που πήραμε και πέρσι( τα παιδάκια ηταν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φετα φετα βρεεεε
Εχεις ενα δικιο...απλα οταν ειχα παει μας περιμενε ενα γουρουνακι μωο στη σουβλα...κ ειπα να το χοντρινω λιγο κ το κανα αγριογουρουνο... Anyway μην τα δυσκολευουμε τα παιδια με τις ιδεες μας...ας το οργανωσουν οπως το χουν σκεφτει... sent from my galaxy S2 |
|
|