|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 15η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών 24-25-26/8/2012
Ωραία η συνάντηση σας εκεί στην Κρήτη Γιάννη
|
|
|||
|
|||
Πες τα Γιαννάκη, πε τα, σε αυτούς τους Τρικαλινούς ψευτοχίππιδες !!! Ηδη βρήκα σκηνή με κουζίνα μέσα....!!!! Γι αυτό μου εστειλες μήνυμα για σκηνή πουλάκι μου !!! παρτην εσύ και εγώ θα σε περιμένω με μια σούβλα κεμπάπ στη Γατζεα να το γιορτάσουμε , αρκεί να σε δω να κοιμάσαι στην σκηνή !! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι αυτό μου εστειλες μήνυμα για σκηνή πουλάκι μου !!! παρτην εσύ και εγώ θα σε περιμένω με μια σούβλα κεμπάπ στη Γατζεα να το γιορτάσουμε , αρκεί να σε δω να κοιμάσαι στην σκηνή !! Εχω στρωματι αυτοφουσκωτο αντεχει βαρος 105 κιλα να το κρατω εξτρα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όχι πριν λίγες μέρες που ηταν με πυρετό έχασε κάποια ......... γραμμάρια και πρέπει να τα πάρει πίσω στρώμα δεν χρειάζεται νομίζω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νά ΄ταν κάπου αλλού Φώτη μπορεί και να συζήταγε, αλλά στην Γαζέα............................... Είναι ικανός να αφήσει την Φωτεινή χωρίς στρώμα και να το κουβαλήσει σέρνοντά το στο κάμπινγκ και να αράξει εκεί....................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νά ΄ταν κάπου αλλού Φώτη μπορεί και να συζήταγε, αλλά στην Γαζέα............................... Είναι ικανός να αφήσει την Φωτεινή χωρίς στρώμα και να το κουβαλήσει σέρνοντά το στο κάμπινγκ και να αράξει εκεί.......................[/QUOTE] Θα κάνω δύο δρομολόγια, έχω και την κουζίνα να κουβαλήσω!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
[/QUOTE] Απόσπασμα:
[/CENTER] Στρώμα δεν χρειάζεται αλλά κανένα παξιμαδάκι από τα δικά σου, καλό θα είτο!!! Πάνε ταμάμ με τα τσίπουρο... [/CENTER] |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω στρωματι αυτοφουσκωτο αντεχει βαρος 105 κιλα να το κρατω εξτρα?[/QUOTE] [/CENTER] Στρώμα δεν χρειάζεται αλλά κανένα παξιμαδάκι από τα δικά σου, καλό θα είτο!!! Πάνε ταμάμ με τα τσίπουρο... [/CENTER][/QUOTE] Αναμενε..................... |
|
|