|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόλος Πήλιο
πολυ ωραια βολτα σταυρο
εχω κανει εκει φανταρος μηλινα τρικερι φτιαχναμε το δρομο τοτε. |
|
|||
|
|||
14:30 εμφανίζεται και το RT της παρέας (Άγγλος ο Γιαννάκης..!!!), το πρόγραμμα είχε ως εξής ανηφορίζουμε το Πήλιο και όπου βρούμε καλά στάση για φαγητό, η μύτες μας μας οδήγησαν στην Πορταριά σε μια πολύ καλή ταβέρνα , συστημένοι από την φουρνάρισσα του χωριού. Δεν θα μπω στην διαδικασία να ανεβάζω φωτογραφίες γιατί είναι γνωστές οι επιδόσεις των μελών του φόρουμ σε αυτό το κομμάτι , οι πληροφορίες μας έλεγαν να πάμε Αγ. Γιάννη από τον δρόμο του χιονοδρομικού γιατί είναι πιο καινούργιος (δεν το σχολιάζω), μέχρι και 45 km από τον Αγ. Γιάννη το Tibo είχε ενημέρωση από κει και μετά και 10-15 km πριν το χωριό δεν είχαμε καμία πληροφορία δεν συζητάμε ότι δεν υπήρχαν πουθενά ταμπέλες και κάποια στιγμή που ο Γιάννης σταμάτησε να ρωτήσει στο Μούρεσι κάποιον εκεί της περιοχής ο τύπος είχε πιει τα τσίπουρα του ....!!! τελικά φτάσαμε το απογευματάκι μετά από μία ώρα και κάτι αν θυμάμαι καλά, πήγαμε στο ξενοδοχείο (Hotel Kelly, HOTEL KELLY- AGIOS IOANNIS, PELION), αλλάξαμε τα αγοράκια και κατεβήκαμε για το μπανάκι μας
|
|
|||
|
|||
την άλλη μέρα το πρωί δώσαμε ραντεβού κατά της 09:00 στο πρωινό για να βγάλουμε το πρόγραμμα της ημέρας, ο καιρός ήταν με το μέρος μας και πέρα από λίγη γκρίνια ότι ακόμα και στο πρωινό είχαμε τα iphones στο χέρι και χαζεύαμε στο φόρουμ (και μετά κράζουμε τον περίεργο) αποφασίσαμε να αφήσουμε τις μπουμπούδες στο ξενοδοχείο και να πάμε με τα πόδια στην Πλάκα, μια παραλία όνειρο όπου κάπου εκεί μέσα στα πεύκα και στην πυκνή βλάστηση είχε και το σπίτι της η ηθοποιός Έλλη Λαμπέτη
Last edited by pirate; 23-09-2010 at 00:26. |
|
|||
|
|||
το λάθος μου ήταν ότι εκείνη την πρώτη μέρα κρατούσα μαζί μου στην παραλία και ένα βιβλίο, που να ξέρω ο χριστιανός τι με περίμενε στην παραλία, θα προσπαθήσω να μην σχολιάσω κάτι άλλο απλά να καταλάβετε μόνοι σας από τις φωτογραφίες, όπως λέει και μια κινέζικη παροιμία μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις .......
Βιργινία + Σπύρος Σταματία + Γιάννης
Last edited by pirate; 23-09-2010 at 00:15. |
|
|||
|
|||
μετά από αρκετές ώρες και παιχνίδια στην θάλασσα, η οποία δεν χορταίνεται, αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να φάμε και λιγάκι και πήραμε με βαριά καρδιά τον δρόμο προς τον Αγ. Γιάννη και ένα ταβερνάκι που μου είχε υποδείξει ο ξενοδόχος, το μενού θα είχε ουζάκι με θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκο γαλέο (τον είχαμε συνεννοηθεί από το πρωί), βέβαια στον δρόμο της επιστροφής στον gripi η τύχη ήταν με το μέρος του και αυτό γιατί του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει ίσως πρώτος από τα μέλη του φόρουμ μας ένα τεστ drive το νέο βαρκαντέρο ...... ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
|
|
|||
|
|||
αύριο η συνέχεια με φωτογραφίες από παπά νερό, Αγ. Γιάννη, Νταμούχαρη, Τσαγκαράδα επιστροφή στον Βόλο και συνάντηση με τους φίλους μας από εκεί ........
|
|
|||
|
|||
Γιατρε αψογος θα αναμενουμε!
|
|
|||
|
|||
Όμορφες φωτογραφίες Σταύρο. Κι άλλη Σταματία στην παρέα βλέπω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τυχαίο δεν νομίζω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γατζέα-Βόλος * Σάββατο 14-8-10 | ARGI | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 18-08-2010 11:41 |
Γατζέα-Βόλος.... | ARGI | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 27-07-2010 17:43 |
Βόλος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανών | gsmaniac | Ελλάδα | 11 | 15-07-2010 15:29 |
Βόλος-Πήλιο | sakis7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 1 | 21-12-2009 21:24 |