|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτό & Video από την πίττα στην Ερέτρια 1,2,3-Μαρ-2013
Τώρα το έπιασα, οι φωτό που έχει βάλει ο Βαγγέλης evan400f είναι από το imageshack σε μέγεθος thumbnail. Δε μπορούμε να τις μεγαλώσουμε κλικάροντας πάνω τους. Θα πρέπει να αναλάβει κάποιος mod να το κάνει ή να τις ξανανεβάσει ο Βαγγέλης σε μέγεθος large.
|
|
|||
|
|||
Η ώρα έχει περάσει, το κέφι αρχίζει να ανεβένει και ο Mits70 κάνει τα δικά του, που μας τρελλένει όλους ! Φυσικά τον συνοδεύσανε διάφοροι τύποι like..... Eνω το κέφι μέσα ανεβαίνει, έξω το αλκοόλ by Crete κυριαρχεί !!! Ελα όλα τα μωρά στην πίστα !!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σόφι το γιαβρί σου, ξεσάλωσε εκείνο το βράδυ !!! Ξέρει και από πλατό ξέρει και από μικρόφωνα ! Μιλάμε για πολύ σόου & γέλιο ! Τι σας λέω... Ωπ και η συμπεθέρα μου, στις πίστες να βάζει φωτιές στα δάπεδα ! |
|
|||
|
|||
Κάποια στιγμή δίνει και το δικό του "one show men by SPITIKO" Ανάποδο κέφι ! Και όλα αυτά υπό το πρίσμα του GSFORUM ! |
|
|||
|
|||
Και η Πάτρα στην πίστα! |
|
|||
|
|||
Ναι χόρεψα και εγώ ένα κασιλαμά ! ... και τα ηνία στα πλατώ τα πέρνει ο Γιαννάκης ο Mark, για να ξεκουράσει τον Giamil ! Για κρέπες κάνει ??? Και η επιτροπή ! |
|
|||
|
|||
Ελα τα μωρά στην πίστα! Δώσε Γεωργία ...... Και η Νάταλι να δίνει μαθήματα ζεμπεκιάς ! Αλλά και ο Οθωνας, πολλάκις έχει δείξει το ταλέντο του στην πίστα ! Να ζήσει η Πάτρα .... Ωπα ! |
|
|||
|
|||
Aυτά είναι ...................... !!!!
Ήταν όλα καταπληκτικά και περάσαμε για άλλη μια φορά τέλεια....... Ένα παράπονο έχω μόνο.............. στις πιο πολλές φωτό είναι η Γεωργία και ο Άκης ρε παιδιά!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μαρία, πως να μην έχουν τόσες φώτο ! Αφού είναι μεγάλες φίρμες στο Forum μας ... |
|
|