|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Γκάιντα" την Πέμπτη στο Τσινάρι. (24/03/11)
Απόσπασμα:
Ξενυχτάτε και την επομένη στην δουλειά, κουτουλάτε Μπάμπη, τεμέτερον ο παιδάς, από Παρασκευή θα είμαστε Βουλγαρία και το Σάββατο στην Ξάνθη. Κυριακή γυρνάμε Σαλλλονίκη Στις τελευταίες σελίδες έχει κάποιες διαδρομές. http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BA%C...1-a-17168-new/ Καλή συνέχεια και καλά χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
Δεν θα βρέχει.Το τριπλοτσεκάρησα.Τα είπα και με τον θεό.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Γκάιντα" την Πέμπτη στο Τσινάρι. (
ευχαριστω για τα καλα σου λογια με μεγαλωσες πολουυυυϋ......
για το ψευδωνυμο εγραψα κατι στο link που μου εδωσες ,, Last edited by kossos; 23-03-2011 at 12:49. |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε που θα περάσετε δλδ . |
|
|||
|
|||
αλλαξα και την εικονα για να μου μοιαζει νικοοοοοο.........
ειχες δικιο τελικα , τι δουλεια εχω με τα ψαρια εγω...... βουνισιος ειμαι..... |
|
|||
|
|||
Γινεται για μια θεση ακομα; Θα ερθει αλλος ενας απο Μοτο-Forum o Γιωργος...
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετακτοποιήθην Στην "Γκάιντα" θα λάβουν μέρος οι: nikos-x & Ειρήνη teo71 paschalis. . . Strats Στράτος & Αντωνία xurxes Βασίλης ? KAS Κώστας & ? Dent Κώστας & Νατάσα kossos Magelanos & Γιώργος από το Μοτο-Forum nvythoul Νίκος & Δήμητρα mr and mrs Heep Βασίλης & Κατερίνα Mits70 & Αγγελική . . . Θα προλάβει Ηλίας (μαζί μ΄ενα κοινό φίλο από το moto.gr) calfas pkiriakos Σωτήρης . . . . . . Λίγες ώρες μείνανε. . . Προς το παρόν κλείνω τραπέζι για όσους δηλώσαν μέχρι τώρα και το οριστικοποιώ μέχρι της 20:00 για τους υπόλοιπους Άιντε και καλά να περάσουμε. . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε φιλαράκι θεώρησε ότι θα είμαστε κι εμείς με τη σκέψη μας πιείτε κι ένα ποτηράκι και για εμάς |
|
|||
|
|||
Το παλεύω! Θ' απαντήσω με σιγουριά, ως το βράδυ! Πάντως, δε μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερο μέρος! Το 'χω χτίσει το μαγαζί!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την λέξη "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ" την ξέρατε; Τώρα θα την μάθετε | dodosgs | Ελλάδα | 11 | 03-04-2011 12:41 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |