|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αχαικος καφές 03/07/2013 με μαγιό!
Απόσπασμα:
Αναμένουμε την άφιξή σου για να συμμετάσχεις στο "κατανυκτικό" κλίμα που δημιουργεί η παρέα. Ευχαριστούμε τιμή μας Νικόλαε. Απόσπασμα:
Παρακαλώ πολύ όσους (κάνουν το μέγα λάθος) κ παρακολουθούν το θέμα να ΜΗΝ πιστέψουν ΟΤΙ δουν διότι όπως γράφει κ ο μοντεράτορας θα είναι προϊόν "μοντάζ". Χθες είχαμε κ φιδοπόλεμο. Ευχαριστώ πολύ κ ο Θεός να σας έχει καλά. |
|
|||
|
|||
Ρε τι τρελοκομεία είστε εσείς!!! Θέλω να δω την βουτιά του αγιόπαιδου.. ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΜΟΝΤ σε αμοντάριστο πλάνο βέβαια!!
Τι τυχαία συνάντηση κι αυτή!! Σας ξετρύπωσα.. |
|
|||
|
|||
Να μην σε καψω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Είπα να μην το πω εγω αλλα καηκες απο αλλού
|
|
|||
|
|||
Κόψε φάσεις Μάριε θα καούμε!!!
Αλέξη που ήσουν εσυ ρε δεν σε είδα?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αφού εκεί ήσουν ( ) κ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ τπτ γιατί δεν το φωνάζεις κ σπιλώνουν την φήμη μου κ το όνομά μου; Πάντως κάτι Κατσανάκηδες-Όθωνες-Βασίληδες-Γιάννηδες κ οι υπόλοιποι απλά έχασαν το ανεπανάληπτο γέλιο. Είχαμε καθίσει στη άκρη κ χαζεύαμε τα φίδια να πλατσουρίζουν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κ μετά παγωτίνια που να τον δείς Κώστα; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν αγαπητά φιλαρακια ήρθε η ώρα της αποκάλυψης!
Κατ'αρχήν ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο για την φιλοξενία του στο ξενοδοχείο του Royal Club hotel. Τώρα στα δικά μας!!! Η τέλεια πισίνα που μας 'φιλοξένησε' Και αρχίσαμε σιγά σιγά τις βουτιές! Τα όμορφα κορίτσια της παρέας! Και άρχισαν τα όργανα! Ο Παύλος παίρνει φορά.... Και πέφτει Και ξανασηκωνετε.... Και ξαναπεφτει Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|