|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ALBANIA EXPRESS.,31-1-2.Σεπτ.
θα παω στα ελληνικα βουνα φιλε ,.,.
αλλα μην το πεις πουθενα γιατι με ψαχνουνε και μπορει να με βρουνε αλλιως δεν το εχανα με τιποτα .,.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Χαλαρά θα φάμε, χαλαρά θα πιούμε . . . κάνω διαστροφή και άσκηση.
Έχουμε εθιστεί Τασούλη, πήγες; ήρθες; πως είναι η κατάσταση εκεί; Ξέχασα να γράψω, πως έχω μΑχανάκι 7.5ετίας . . . παιζει κι εδώ καμιά δωρεά; Αν ναι, να τηλεφωνήσω στον Βελόνι, ν' αρχίσει να γράφει. |
|
|||
|
|||
Kαλα να περασετε μαγκες!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βγάλε μου μια photo να βάζετε λαβάςς στις μπριζόλες για πρωινό!!!!
Σε παρακαλώ... Καλά να περάσετε ρε παιδιά!!! |
|
|||
|
|||
καλουτσικα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να'ναι καλά τα φιλαράκια μας ., τα UltraNorth,.,., το λοιπών., κάναμε τις τελευταίες απαραίτητες ρυθμίσεις.,.,., στα εργαλεία.,.,., .,.,και το team εως τώρα είναι οι .,., fantastic four 1. tattoopanther 2. tasos gs 3. zandesiro 4. nikos-x αλλα μπορεί να εξελίχθη και στο και οι πέντε είναι καλοί.,., τα έξη καθάρματα., οι εφτά Σαμουράι., οι οκτώ εκδικητές.,., οι εννιά.,.., και πάει λέγοντας..,. γιαυτό όσοι θέλετε να ανακαλύψετε τα όρια σας ., με δικιά σας ευθύνη πάντα .,. προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή ακόμη.,.,.,, ακόμη κανα 2 χωράνε στο magic bus.,.,. ημερομηνία.,.,31-1-2 Σεπτεμβρίου.,., Παρασκευή κατα τις 2.30-3.00 ξεκινάμε απο Νεα Μουδανιά.., 3.00-3.30 να είμαστε Διόδια Μάλγαρα.,. υπολογίζουμε κατα τις 7.00 χαλαρά θα είμαστε Pogradec., επαναλαμβάνω.,., η διαδρομή είναι περίπου αυτή., χωρίς να είναι η καθοριστική.,., Salonika, Greece to Salonika, Greece - Google Maps αυστηρά μονοί., περιορισμένες θέσεις.,.,., απαραίτητα ., ότι θεωρείτε απαραίτητο πράσινη κάρτα,., μαγιό., σανδάλια μωρομάντηλα γυαλιά ηλίου., σκοινάκια.,., υπνόσακο.,., όρεξη για λακκούβα.,., διάθεση για ξενοδοχείο τα αστέρια.,.,. ιστορίες για αρκούδες.,., κτλ .,κτλ., αεέέρααααααααααάάάαάά.,., Last edited by tattoopanther; 28-08-2012 at 13:38. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγω θα ερθω με τα TKC 80 και οτι προκύψει......
Ζητω τα "τακουνια"...(στα λαστιχα ε!!!Οχι στα ποδια.... Καθότι ειμαιθα και πολυ αρσενικοι....). |
|
|||
|
|||
H εκδρομη και η παρεα ειναι οτι πρεπει!
Αλλα και αυτη στα Βουνα δεν παιζεται παλληκαρια μου! Πρεπει να διαλεξω μια απο τις δυο οπως στο #### ενα πραγμα.. Αλλιως θα ημουν απο σημερα στα Μαλγαρα! Καλα να περασετε... που θα περασετε.. φρη αντωνις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.,.,.,έλα να βλέπω VARA με TKC.,.,.,.,., βάλτα για εκει πάνω είναι ότι καλύτερο.,.,,. Απόσπασμα:
Paschalis.,., .,θα τα πούμε Λευκάδα ., μάλλον.,., |
|
|