|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΙΚΕΑ και η αντιδραση των Εργαζομενων στις μειωσεις...
Αναμενόμενο κανόνι,
εδώ και χρόνια ... |
|
|||
|
|||
η ουσια ειναι , οι απληρωτοι υπαλληλοι, προμηθευτες, κλπ προοδευτικες δυναμεις του τοπου ζητω το εθνος..........ταρατατζουμ |
|
|||
|
|||
Μάλιστα εταιρία πάει στο 99 και οι εργαζόμενοι κάνουν στάση για να … πληρωθούν!!! Εντυπωσιακό!
|
|
|||
|
|||
ειναι αλητες.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι πραγματικοί απεργοί δεν είναι πάνω από 5%. Οι υπόλοιποι απεργούν από ανάγκη και χωρίς να το θέλουν για να μην τους χαρακτηρίσουν σαν ................ |
|
|||
|
|||
...γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε,γιατι απεργει το 5 τοις εκατο..αλλα ολες οι αλλαγες απο τους λιγους ξεκινησαν και επωφελουνται και οι καναπεδατοι....αν δεν ηταν οι λιγοι θα δουλευαμε τωρα 12ωρο για ενα κομματι ψωμι....αν λειπει σε καποιον κατι τετοιο,ας συνεχισει να βουλιαζει στο καναπε του............τελικα μας συμβαινει,οτι μας αξιζει
|
|
|||
|
|||
Γιατί;
Τωρα πόσο δουλεύουμε; Ασε φίλε,το 8ωρο ειναι στα λόγια... Ασε που πολλές φορές δεν ειναι ουτε κάν για ένα κομμάτι ψωμι... |
|
|||
|
|||
Δηλωνω συνδικαλιστης, αριστερος κι απεργος του 5% η οποιο αλλο ποσοστο ο καθεις θελει ας βαλει. Παντως σε αντιθεση με τον φοβο εχω επιλεξει την οργη...Κι οποιος καταλαβε καταλαβε..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φαουλ και κοκκινη καρτα πρωτη: Την κοκα κολα ποιος την πηρε? την Triumph, pirelli, goodyear, περιαικη-πατραικη, Λαναρα.........κ.λ.π. ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Απόσπασμα:
διοτι καθε απεργια υποκινειται απο τα κομματα....ολων των αποχρωσεων κομματα. Εκτος κι αν νομιζεις οτι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ κ.λ.π. ειναι λευκου χρωματος. Τα πρωτεια φυσικα εχουν οι ροζ/κοκκινες αποχρωσεις. Απόσπασμα:
Ποτε βγαινεις στην ανεργια ειπες? Οταν γινει αυτο, το οποιο και αντευχομαι, μην ζητησεις τα ρεστα απο πουθενα δεν θα σου δωσουν. Οι εργοδοτες, καλοι και κακοι υπαρχουν για να εχουν οι υπολοιποι δουλεια. Αν ηταν διαφορετικα ολοι θα ειμασταν εργοδοτες του εαυτου μας.............και θα καναμε τα ιδια πραγματα φυσικα ΚΑΙ στον εαυτον μας. Αν δλδ η δουλεια δεν πηγαινε καλα θα κοβαμε απο τα δικα μας κερδη με τα οποια συντηρουμε το σπιτι μας. Εγω ας που με που ειμαι πια εργοδοτηε του εαυτου μου παρότι εβγαλα 2500ε τους δυο μηνες σαν ταξιτζης επρεπε να πληρωσω μαζεμενα, διοτι δεν ειχα προλαβει να δουλεψω για να μαζεψω, 1000ε για 6μηνη ασφαλεια, 600 το ΤΕΒΕ και 500 σε βλαβες τι εμεινε απο το κερδος? 400 κατοσταρικα. Α, ερχεται και το ΦΠΑ οπου ναναι. Αν ειχα υπαλληλο να εισαι σιγουρος οτι θα τα εκοβα απο τον μισθο του αφου εχω πια νομιμο δικαιωμα κι ας δουλευε 24 ωρες το 24ωρο....... αν δεν του αρεσε....οριστε εκει ειναι ο δρομος να ψαξει για κατι καλλυτερο. Last edited by GeorgeP; 30-11-2012 at 16:01. |
|
|