|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος
πονάνε ωρέ τα παλληκάρια ???
|
|
|||
|
|||
Να δω πόσους ακόμα θα καλέσεις!!! Και εμένα μου είπες ότι θα είμαστε τα δυο μας!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτε |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν σχεδιάζετε διαιώνιση του σπάνιου είδους Tsatra-Patra πάντως, το καλό που σου θέλω, πάρτου το Moto Guzzi πριν του ανατινάξει τίποτις χρήσιμο και σε κάνει ..Mpenzinomallousa! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπήκαμε στον Αύγουστο και δεν το κατάλαβα ???? |
|
|||
|
|||
Αερικο δεν θέλω αηδίες! ο καιρός θάναι τέλειος! λίγη πρωινή δροσούλα μόνο, ίσα ίσα για να μας ανοίξει την όρεξη!
Ολόκληρη δέσμη νέων μέτρων αντέξαμε στην ηλικία μας.. σιγά μην λιγοψυχήσουμε με λίγες σταγόνες πατρινής ψιχάλας.. |
|
|||
|
|||
και θελτε να μ πειτε οτι δεν είστε κατακάθια;
ούλοι οι ιμππότες της ελεεινής τραπέζης παρατεταγμένοι 10:02 όξω απ τη βρεγμένη σκηνή του αρχηγού. τελεία και στόπ υγρ.ο αύγουστος είναι μακρυά, με τις παχιές τις μύγες |
|
|||
|
|||
Καλέ μου Κώστα νομίζω ότι θα πρέπει να πούμε την αλήθεια στους φίλους σου (αυτή που κρύβει η μετεωρολογική) για να μη ταλαιπωρηθούν!!! Αυτό το σκ ο καιρός θα είναι χάλια. Θα είναι βροχερός...
ενδέχεται μάλιστα και να χιονίσει!!! Εγώ στη θέση τους θα το ξανασκεφτόμουν να πάω!! ( εντάξει? τους έπεισα?) Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 14-05-2010 at 02:52. Λόγος: Αλλαγή μεγέθους φωτογραφίας σε 800 Χ 600 pixels ! |
|
|||
|
|||
Παιδια το μερος έχει φοβερη φυσικη ομορφια και μακαρι να σας κανει καλο καιρο ωστε να απολαυσετε το τοπιο,τη διαδρομη και φυσικα τη λιμνη!
Επισκεφτηκα το μερος προσφατα (1η μαη) και πραγματικα εμεινα αναυδος απο την ομορφια του. Στη Ζαρουχλα υπαρχει ενα πολυ ομορφο καφε το οποιο βρισκεται σε εναν ανηφορικο δρομο εκ δεξιων του κεντρικου δρομου (απεναντι περιπου απο από τις ταβέρνες του χωριού). Αν σας βγαλει ο δρομος περαστε μια βολτα. Για φαγητο η Ζαρουχλα εχει καλες ταβερνες, αλλα εμεις φαγαμε κατι τρελες χοιρινες σε μια ταβερνα στη πλατεια του χωριου μεσορουγγι (αν θυμαμαι καλα). Anyway καλα να περασετε! καλη εκδρομη! Βαζω και 2 σχετικες φωτο.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 10:29 |