|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης!
Γιάννη καλημέρα, απο την μεταφορική δεν περιμένω οικονομική προσφορά, η μεταφορα θα ειναι προσφορά δική του (δωρεάν)
ok.θα είναι ότι καλύτερο.είμαι στο γραφείο και αρχίζω σιγά σιγά να μαζεύω πράγματα.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους.
Μπράβο στον ARKA!! μπράβο και σε όλους σας και για την ευαισθητοποίηση που επιδείξατε. :sm4: Νομίζω ότι μπορώ να πάρω τους πρώτους δύο κωδικούς: Νο:1. 5 αγόρια Νο 3 Νο:2. 5 αγόρια Νο 4 Σαράντα (40) εσώρουχα για τα παιδιά αυτά. Μακάρι να μπορούσα παραπάνω. Μου φαίνεται τόσο λίγο!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε σένα Στέλιο!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
up
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους.
Η λίστα με τα εσώρουχα αγοράστηκε απο εμένα και τον αδελφό μου. ΕΣΩΡΟΥΧΑ 1. 5 αγόρια Νο 3 2. 5 αγόρια Νο 4 3. 5 αγόρια Νο 5 4. 2 κορίτσια Νο 6 5. 4 κορίτσια Νο 5 6. 4 κορίτσια Νο 3 7. 2 κορίτσια Νο 4 Να είστε καλα Δημήτρη αλλη μια φορα μπράβο για την όλη προσπάθεια!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Αρχικά θα ήθελα να πω έστω και καθυστερημένα πολλά ΜΠΡΑΒΟ σ΄αυτούς που είχαν αυτή την ιδέα και χαίρομαι που υπάρχει αυτή η ευαισθησία στο φόρουμ μας. Εγώ αναλαμβάνω το Νο 8 στη λίστα 2 ζευγάρια παπούτσια για 2 αγόρια Νο 25 (αθλητικά ή κανονικά???)
Όλοι μας πρέπει να ανταποκριθούμε σ' αυτό το κάλεσμα.....μερικές φορές ντρέπομαι που έχω την ευχέρεια να κάνω τις βόλτες μου ενώ.........Κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες μας βοηθάνε να ξυπνήσει μέσα μας ο άνθρωπος που στην καθημερινότητα κατά κάποιο τρόπο κοιμάται....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα παπούτσια, δεν έχει σημασία αν θα είναι αθλητικά ή κανονικά. Και από τα δύο έχουν ανάγκη... |
|
|||
|
|||
καλησπερα σε ολους!Ειδα λιγο καθυστερμενα το ποστ...θελω και γω να προσφερω την βοηθεια μου....τι απο την λιστα δεν εχει αγοραστει?Και επειδη ειμαι Κοζανη μπορω να τα στειλω σε καποια διευθυνση η απευθειας εκει??
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |