|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από που "βγαίνει" το nickname σας
Το italos βγήκε και καθιερώθηκε απο το παλιό μου nickname italokamikazi!!!!
Το italokamikazi ερμηνεύει 2 πράγματα...... α)italo:αν και νεαρός στην ηλικία 26άρης ακούω μόνο φανατικά απο τότε που με θυμάμαι italo disco μουσική...καμμία σχέση με fankies κτλ...όσοι ξέρουν ξέρουν β) καμικάζι: απο μικρό με τράβηξε η μοτοσυκλετα χωρίς να υπάρχουν γονίδια στην οικογένεια....όταν είχα ένα μικρό καθάρο μιτσιρικάς....ήμουν ατόσο μικροκαμώμενος (όχι ότι ώρα είμαι τέρας) και πήγαινα δίχως άυριο στα βουνά και μόνο στα βουνά στο χωριό γτ είχα πρόβλημα με τους γονείς.....έτσι με φωνάζανε όλοι καμικαζι!!! Έτσι βγήκε το italokamikazi σαν nickname και το παρεάκι εδώ λόγω συντομίας μου κόλησε και με φωνάζουν όλοι italo και μαρέσει αρκετά θα έλεγα....! Αυτά απο μένα |
|
|||
|
|||
Μου αρέσουν τα on - off και δεν πέφτω ποτέ γιατί είμαι οδηγάρα, δεν βρωμίζομαι οπότε με λένε clear (και μετά ξύπνησα)
Πάμε πάλι: μου αρέσουν τα on - off και πάω σαν κότα στα μονοπάτια, (όταν πάω)- και δεν πέφτω ποτέ- άρα είμαι clear (πιό κοντά στην πραγματικότητα) Η αλήθεια είναι ότι με λένε Clearcho (Κλέαρχο) |
|
|||
|
|||
Απλά.... Αθανάσιος > Σάκης > Sakis
|
|
|||
|
|||
Είναι ο κωδικός μου στο Νοσοκομείο που εργάζομαι .Το πρώτο , το δεύτερο και το τρίτο γραμμα του επιθέτου μου .
|
|
|||
|
|||
Γιώργος είναι το όνομα μου όπως με βαπτίσανε και το gpαπό τα αρχικά του ονοματεπώνυμου με λατινική γραφή « giorgosPolitis”
|
|
|||
|
|||
Γεια και χαρα! εμενα βγαινει απο το επιθετο μου (Δαελης) και απο αγλικκο Mister συντομια (mr) ολο μαζι (Mrdaellis)
|
|
|||
|
|||
Όταν ήμουν στίς Η.Π.Α. για εκπαίδευση με το Πολεμικό Ναυτικό, ο βαθμός μου (ήταν 4 λέξεις) εμπεριείχε κ το Chief μέσα κ οι καθηγητές μου, όπως κ οι συμμαθητές μου με φώναζαν Chief. Μία ημέρα, μια Αμερικάνα συμμαθήτρια μου (σε μια τάξη 23 ατόμων ήμουν μόνος με 22 ντόπιους...), με φώναξε Jefe που στα Ισπανικά σημαίνει ότι κ στα Αγγλικά το Chief. Έτσι μου έμεινε, κ μου άρεσε, γιατί μου άρεσε κ η Ισπανία πολύ, την οποία την έχω επισκεφτεί πολλές φορές, με πολλούς τρόπους (μοτό, πλοίο, αεροπλάνο) κ όταν επέστρεψα από τις Η.Π.Α., πήγα κ στο Ινστιτύτο Θερβάντες κ σπούδασα την Ισπανική γλώσσα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλη ??? καλη?????? |
|
|||
|
|||
Καλούτσικη ήταν....
Jefe |
|
|||
|
|||
λεω κι εγω!σου ριξε πορτα η φιλη?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |