|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γ@μ@ την ΔΕΗ μου και γ@μ@ τις διακοπές της
Φυσικά....
|
|
|||
|
|||
Α....!!! Διοτι νομιζα οτι σε αυτες τις χωρες (εστω στις περισσοτερες) ΥΠΑΡΧΕΙ κρατος το οποιο και δουλευει υπερ των πολιτων!!
Αλλα μαλλον....εσφαλα!!!! |
|
|||
|
|||
Πικρή αλλά διαχρονική αλήθεια....
|
|
|||
|
|||
πικρη=σωστα!
διαχρονικη=σωστοτατα! Πραγματα τα οποια εγιναν εγκαιρως αντιληπτα απο τις χωρες που εχουν κυβερνωντες που δουλευει το μυαλο τους και τα περασαν στον ιδιωτικο τομεα εισπραττοντας μονον και οχι ξοδευοντας κι ελεγχοντας τους αριστα!! Ακομα και ξοφλημενες χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ που ολα ηταν κρατικα και ''ο κοσμακις ευρισκε ενα πιατο φαι'' δουλευοντας σε αυτες τις κρατικες εταιρειες, αμεσως μετα την απελευθερωση τους περασαν στον ιδιωτικο τομεα....εισπρατοντες πια μονον και οχι ξοδευοντες! Και πολλοι απο τον κοσμακι εμειναν χωρις δημοσια δουλεια....... αλλα βρηκαν ιδιωτικη δουλεια! Εμεις.....πότε? Σημ. φτηνη η τιμη πωλησης? ΝΑΙ!!! Αλλα στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα!! αυτα επρεπε να ειχαν τελιωσει 25 χρονια πριν και οχι τωρα που ειμαστε με το πιστολι στον κροταφο! Last edited by GeorgeP; 27-06-2011 at 13:30. |
|
|||
|
|||
Είναι άσχετο αυτό που λες, άλλο πως αντιμετωπίζει το κράτος τον πολίτη, και άλλο το αν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί μια επιχείρηση και να έχει κέρδος...
|
|
||||
|
||||
Να κάνω μια αφελή ερώτηση ...
Πες ότι, η ΔΕΗ πουλήθηκε σε ιδιώτη ... Πώς διασφαλίζεται το Ελληνικό κράτος κ κατ' επέκταση ο Έλληνας πολίτης, ότι σε ένα-δυό χρόνια, ο ιδιώτης δεν θα κάνει μια γενναία αύξηση (επικαλούμενος ότι δεν "βγαίνει") ??? Πώς θάμαστε σίγουροι ότι, σε ένα-δυό χρόνια ο ιδιώτης, δεν θα κάνει ότι κ οι σημερινοί - να κατεβάζει δλδ τους διακόπτες, εκβιάζοντας για αύξηση τιμολογίων ???
|
|||
|
|||
Θεωρώ πως θα παίξει ότι και με τον ΟΤΕ, εταιρίες διάφορες οι οποίες μέσω ανταγωνισμού θα κρατήσουν το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Αν όχι, κλάψε Μάη μου...
|
|
|||
|
|||
Οτι και να γίνει, κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχει έλαγχος από το κράτος, τα κλειδιά της ενέργειας σε μιά χώρα με τη γεωπολιτική θέση της δικής μας δε μπορούν να περάσουν εξ ολοκλήρου σε ιδιώτες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα κλειδια της ενεργειας πρέπει να μοιραστουν σε ιδιωτες και οχι εναν και μονον ιδιωτη, βλεπε οτε! Θα μπορουσε π.χ. η παραγωγη να ειναι σε ιδιωτες και τα δικτυα μεταφορας ρευματος στο κρατος ουτως ωστε το ρευμα να παραγεται και να πωλειται στους καταναλωτες σε διαφορετικες τιμες και να μεταφερεται απο το υπαρχον καλωδιακο δυκτυο την συντηρηση του οποιου θα ειχαν ολοι μεταξυ αυτων και η ΔΕΗ αφου θα ειναι ενας απο τους παραγωγους ενεργειας! Στον ΟΤΕ γινεται το ιδιο πραγμα, την ''παραγωγη'' των τηλεπικοινωνιων την εχουν ιδιωτες (wind, vodafone, HOL, κ.λ.π.) με δικα τους κεντρα διανομης (ο ΟΤΕ ξεχωριστα φυσικα), τα δικτυα ομως ειναι του ΟΤΕ! Ακομα και τα περασμενα υπογειως καινουρια ιδιοκτητα δικτυα χρησιμοποιουν τα κουτια (ΚΑΦΑΟ) του ΟΤΕ ως αφετηρια και καταληξη και ολες οι γραμμες περνανε μεσα απο τον ΟΤΕ! Το ιδιο θα γινει και στην ΔΕΗ! |
|
|||
|
|||
Λέτε κάποια στιγμή να γλυτώσουμε
και το επαχθές χαράτσι της ΕΡΤ; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την ΔΕΗ μου μέσα.... | gepol | Τι μας έτυχε | 5 | 25-05-2011 14:46 |
Quiz από τις διακοπές | villos | Χιούμορ | 11 | 22-09-2010 16:48 |
Εξοπλισμός για τις διακοπές | gsrob | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 18-08-2010 02:23 |
Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 17:07 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |