|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συγγρου σου' ρχομαι...
Απόσπασμα:
Για την ποιοτητα παροχων απο το συνεργειο σας εχω ακουσει διαφορα. Τα περισσοτερα δεν σου κρυβω οτι ειναι ασχημα. Εγω ομως σ αυτα τα 4 χρονια που ερχομαι σε σας δεν εχω αισθανθει ποτε τετοιο πραγμα! Αυτο που συνεβη και ο τροπος που το αντιμετωπισες, διαψευδει κατηγορηματικα αυτους που φωναζουν οτι δεν παρεχετε καλες after-sales υπηρεσιες και τρεχουν στου διαολο τον κορακα για να την κανουν σερβις. Σκεφτομαι σοβαρα να την πουλησω την μηχανη και να παρω κατι αλλο. Σκεφτομουνα ακομα και να μην ειναι bmw παλι. Μ αυτο που εγινε και με το ενδιαφερον που εδειξες, δειχνει οτι ο συγκεκριμενος αντιπροσωπος σεβεται τους πελατες του. Και ετσι θα ειναι ενας παρα πολυ σοβαρος λογος να μεινω σε σας και να ξαναπαρω Bmw.Αλλα και να μην την παρω απο εσας, σε σας θα ερχομαι για σερβις. Τωρα αν η bmw γινει ktm θα ειναι αλλοι λογοι!!!! Θα τα πουμε κι απο κοντα παντως. Σ' ευχαριστω για αλλη μια φορα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να πω την αλήθεια και εγώ εκεί συχνάζω όταν έρθουν τα χιλιόμετρα . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε, βαλε μπρος την μηχανη, ανυπομονω να την ξανα οδηγησω και ευχομαι να συνεχισουμε να τα λεμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τωρα οσο για μενα οι πραξεις μου μιλανε απο μονες τους και πιστευω οτι οι πελατες και οι φιλοι που εχω κανει μεσα απο το μαγαζι δεν εχουν να πουν τιποτα αλλο παρα μονο καλα λογια.Και αυτο ειναι κατι που με χαροποιει ιδιαιτερα........[/QUOTE]
Σωστά
|
|
|||
|
|||
Ηλία , χαίρομαι για την τροπή του θέματος !!! καλό ταξίδι τώρα !!!
Βασίλη , συγχαρητήρια. respect. χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι πρώτα κ επαγγελματίες στην συνέχεια, όπως εσύ. ...ας αναλογιστούν τα εκάστοτε ''σκληρά" αφεντικά , σε όλους τους επαγγελματικους κλάδους το πόσοι άνθρωποι επικρότησαν το παράδειγμά σας , ώστε να πάρουν μια ιδέα για το πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν όσες οικονομικές κρίσεις κ να έρθουν , όταν έχουν σωστά και δίκαια εξυπηρετούμενους και ευχαριστημένους πελάτες. |
|
|||
|
|||
Thanks παιδες...
|
|
|||
|
|||
Βασιλη εχουμε κανενα νεο;
Τα εχω δει ολα χωρις μηχανη. Τραβαει ενας μηνας η υποθεση και εχω αρχισει να στραβωνω. Καλο το 50% εκπτωση αλλα δεν ειναι δυνατον να παει τοσο πολυ. Δεν υπαρχει ενα ανταλλακτικο επιτελους στην Γερμανια; Κανε κατι σε παρακαλω πολυ γιατι την μηχανη πρεπει να την εχω μεχρι τα μεσα Ιουνιου. Πρεπει να κανω διαφορες προετοιμασιες και για το ταξδι στην Σουηδια. Σ' ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
σου δίνει φτερααααα!!!!!! | wet & dirty | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 22-03-2009 22:11 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 12:19 |
Προσοχή! Διαβάζει το μυαλό σου... | Arkas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 13 | 17-03-2009 19:52 |
Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου, Κύριε! | Arkas | Ελλάδα | 5 | 09-01-2009 17:42 |
Δες, το ... κινητό σου. | yannis | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 29-12-2008 12:54 |