|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Markas&yns παρουσιάζουν: Χωματάκι και Xιονάκι
Το έχω ξανά πει Ειστε μωρέ Θεοκούζουλοι
Απο τα ομορφότερα βολταράκια απο τις ομορφότερες φωτογραφίες και τα τέλεια βίντεο σε πλήρει αποτύπωση η κουζουλάδα σας Το μπράβο σας είναι λίγο Αυτά θέλει η ζωή για να μας πάει καλά Κοπέλια ευχαριστούμε που για απόψε μας φτιάξατε το κέφι και στην άλλη βόλτα με το καλό. Να ειστε καλά |
|
|||
|
|||
Mπραβο ρε παιδια,σούπερ στα βουνα!
|
|
|||
|
|||
Μιλαμε για κουζουλιαση πρωτου βαθμου!
τα αλλα τα παλικαρια δεν πρεπει να σας ξερανε κ πολυ καλα για να ακολουθησουν εεε? Ωραια πραμματα βρεεεε!!! αντε κ στην επομενη! |
|
|||
|
|||
Η πλάκα είναι οτι κάθομαι και σας παρακολουθώ και γελω μαζί σας... Κουζουλοι, ε κουζουλοι...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά.και στην άλλη με το καλό.
Το ktm φοράει Alpina ζάντες? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τρελλαθηκε ο κοσμος
Οι Βορειοι γυρνανε στις αμμουδιες και οι Κρητικοι στα χιονια!! Ωραια βολτα μαγκες, την ζηλεψα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή όμως μας έχει φοβηθεί λίγο το μάτι του, ψώνισε και αυτός τις τελευταίες μέρες ένα δίχρονο 250ρι για τα δύσκολα... Κατά τα άλλα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που σας άρεσαν και διασκεδάσατε και εσείς με τις σαχλαμάρες μας. Η μηχανή μας βοηθάει και αποδράμε από την καθημερινότητα οπότε όποτε καταφέρνουμε να ξεφύγουμε, του δίνουμε και καταλαβαίνει. Για παιχνίδια σε δύσκολα τεραίν πάντως, ένα ελαφρύ μηχανάκι είναι πολύ χρήσιμο. Πέρα από το κόστος μιας τούμπας που δε το πολυσκέφτεσαι πια, το μικρό βάρος σε κάνει να δοκιμάζεις πράγματα που με το μεγάλο μηχανάκι ούτε θα το σκεφτόσουν και περνάει από σημεία που θα ήταν σχεδόν αδύνατο πιο πριν. Δεν κρύβω λοιπόν πως έχω ερωτευθεί το "μικρό" μου. Αυτό δε σημαίνει πως δε συνεχίζω να αγαπώ το "μεγάλο" μου. Άλλα θετικά το ένα άλλα το άλλο. Την ικανότητα να με πάει για παράδειγμα άνετα ταξίδι οπουδήποτε υπάρχει χωματόδρομος, δικάβαλος και φορτωμένος μπαγκάζια, είναι κάτι που εκτιμώ ακόμα στο BMW μου. Αλλά και η άνεσή του στο ταξίδι σε σχέση με το WR και τη καθημερινή χρήση αλλά και η ομορφιά του (ακόμα το βρίσκω κουκλί ) με κάνουν να το χρησιμοποιώ και αυτό τακτικά. Και τα δύο καταναλώνουν ελάχιστα (Περίπου 5lt/100km το BMW, 3,5-4lt/100km το WR), και είναι πολύ αξιόπιστα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπορώ να τα έχω ΚΑΙ τα δύο. |
|
|||
|
|||
Τις ευχες μου και η καινουργια χρονια να σας βρει να βγαζετε τετοια γουστα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το δικό μου adventure έχει...το πούλησα το 2009,δυστυχώς. Τις Alpina της κατέβασα 670 ευρώ από αθήνα,αντιπρόσωπο.είχα λύσσαξει να βάλω tubeless... Πολύ χαίρομαι που το βλέπω ξανά... Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
|
|