|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός εγκεφάλου R1200GS
Απο καταναλωση δεν εχω κανενα παραπονο μεσα στην πολη ειμαι στα 5.6 το οποιο ειναι λιγοτερο απο πριν, οταν ομως βαραινει το χερι η καψουρα και η τσιπουρα πληρωνεται. παντως θα πεσει πολυ μελετη σε αυτα που ποσταρες πριν .
|
|
|||
|
|||
Κοίτα έτσι όπως έφτιαξες τέλεια τον κινητήρα σου λογικό είναι να έχεις μικρότερη κατανάλωση στις χαμηλές στροφές λόγω καλύτερης θερμοδυναμικής, αλλά στις ψηλές θα καις δυσανάλογα.
Με τα κατάλληλα ρεύματα θα πέσεις ένα 30 % στις ψηλές στροφές χωρίς αυτό να είναι κάτι το υπερβολικό. Να σημειώσω ότι σε παλιό 8βάλβιδο παρακαλώ πεζω ραλλυ 1.3 με ολικές περιφεριακές βελτιώσεις η κατανάλωση περιορίστηκε στα 6.5λ/100km σε ταξίδι με 180km/h με θεόκοντο σασμάν και στις 8.000 στροφές, τη στιγμή που εργοστασιακό ήθελε πάνω από 10 λίτρα ανα 100. Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με την κατάλληλη ψύξη και συνθετικά λάδια. Τεσπα καλό φτιάξιμο, κοίτα μόνο να μην αναλωθείς σε ακριβές λυσεις τύπου έτοιμων από εξωτερικό. Ένας απλός regulator από 12 στα 16v στα 200Watt μέσα σε φτιαχτό κουτί-ψύκτρα σε ηλεκτρολόγο της περιοχής σου, είναι υπεραρκετό. |
|
|||
|
|||
Ωραια πραγματα
επισης ειναι εκπληκτικη η δουλεια που κανουν τα φουλ συνθετικα λαδια αν δεν κανω λαθος η μαμα bmw το εχει γυρισει σε ημισυνθετικο? απο ορυκτελαιο η εχω λαθος πληροφορηση? |
|
|||
|
|||
ναι τα εχει ημισυνθετικά...15-50 προτινόμενο απο την μαμά...
|
|
|||
|
|||
000
|
|
|||
|
|||
10-40 μήπως
|
|
|||
|
|||
Εχω την αίσθηση ότι η μαμά ακόμη βάζει 15 50....τουλάχιστον στα επίσημα αυτό βάζουν. .10 40 ψιλό δεν είναι για τα boxerοιδη μας??
|
|
|||
|
|||
Στο τελευταίο αεροελαιόψυκτο με τον διπλό εκκεντροφόρο βάζουνε 15W-50 στα εξουσιοδοτημένα, βέβαια υπάρχει και κάποιο που επιμένει στο ορυκτέλαιο 20W-50.
|
|
|||
|
|||
Έτσι όπως είδα τα μέταλα πάντως και τις έδρες, με απλό ορυκτέλαιο δε τη παλεύει το μοτέρ. Μετά από μερικές δεκάδες χιλ. χιλιόμετρα θα χτυπάνε σαν τρακτέρ λόγω των ανοχών που δημιουργούνται από τις τριβές.
|
|
|||
|
|||
Καλο ειναι να λεμε το συνεργειο που παμε και να μη γενικευουμε. Ο Βαγιανελης βαζει 10-40.
Πειτε που πατε και τι βαζετε μπας και βγαλουμε ακρη. LELO-phone |
|
|