|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αφαιρεση διπλωματος..βοηθεια!!
Εμένα με έπιασε το ραντάρ στην Αττική οδό με 185 αντί 120 η κλήση μου ήρθε στις 1/3/13 την πλήρωσα στις 3/3/13 και στις 16/6/13 ήρθε απόφαση απο τροχαία αττικης οδού να καταθέσω το δίπλωμα μου για 60 μέρες βεβαίως έκανα ένσταση και πήρα μια παράταση 5 μέρες αλλα δυστυχώς χθες με ειδοποίησαν οτι πρέπει να πάω να το αφήσω... Θα πάω αύριο να κλαφτω λίγο στον Δικα αλλα μάλλον δεν τη γλιτωνω.. Έχεις κανείς καμια παρόμοια εμπειρία;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
υπομονη κανω φιλε και βλεπουμε...thanks! |
|
|||
|
|||
Μπραβο Χαρη ! Σωστη , ωριμη και σοφη η τοποθετηση σου!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έπρεπες να δηλώσεις ότι το οδηγούσε η γυναίκα σου , η γιαγιά σου, ο αδελφός σου για να πάρουν το δικό τους, γενικά κάποιον που δεν το χρησιμοποιεί… |
|
|||
|
|||
Θα έδινα το δίπλωμα της γιαγιάς μου, αλλα θέλει να κάνει ένα track day στα μέγαρα ImageUploadedByTapatalk1372278813.375568.jpg
|
|
|||
|
|||
Από πέρυσι έχω πάρει ένα τέτοιο:
LCD Digital Alcohol Breath Analyzer Tester Breathalyzer | eBay Γενικά ήμουν στο όριο του 0,10mg/l και πλέον το έχω σιγουρέψει. Ξέρω ποιο είναι το όριό μου, αρκεί φυσικά να πιω μόνο π.χ. μπύρα. Αν τα μπερδέψετε χάνετε τη μπάλα. Ανάλογα με το τι πίνετε σαν δείχνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αν έχεις πιει ένα ποτό και πριν φύγεις από το μπαρ κατεβάσεις ένα σφηνάκι, για αρκετά λεπτά θα σε δείχνει πάνω από το όριο. Γι' αυτό αν σε βρούνε πάνω από το όριο σε μετράνε μετά από 15' ή 30' (δεν θυμάμαι καλά). Προσοχή ! Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί. |
|
|||
|
|||
ενταξει ειναι και οι αστυνομικοι τραγικοι ..... αμα θελει να σε γραψει θα σε γραψει ,εμενα παλι μου ετυχε κατι κωμικοτραγικο στην αττικη οδο με το αυτοκινητο οπου με βρηκαν πανω απο το οριο ελαχιστα και μου ειπαν για να μην σε γραψουμε παρε καποιον γνωστο σου να ερθει να παρει το αμαξι και εισαι οκ, και ετσι εγινε μονο που ο γνωστος μου απο παλληνη ηρθε αττικη οδο με το αμαξι του και πηρε το δικο μου και εγω το δικο του και φυγαμε.....αντε βγαλε ακρη.......για κλαματα λεμε.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από την άλλη μπορείς να μου πεις πως θα δείξει ένδειξη αλκοόλ το μηχάνημα ώστε να σε γράψουν …άμα δεν έχεις πιεί αλκοόλ ??? … ή μιλάς γενικά για οποιαδήποτε παράβαση … Εάν είσαι σωστός οδηγός (σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ) τι θα γράψει ??? Θα φτιάξει αυτοσχέδιο νόμο από το κεφάλι του ο αστυνομικός ??? Υ.Γ. 1) Περιέγραψες ένα περιστατικό … μήπως θυμάσαι κάποιες σημαντικές <<λεπτομέρειες>> όπως εάν έγινε έλεγχος αλκοτέστ στον φίλο σου και σε εσένα πριν φύγετε? Μήπως θυμάσαι την ένδειξη του μηχανήματος που λες ότι ήταν <<λίγο πάνω από το όριο>> και πόση ώρα μετά την μέτρηση ήρθε ο φίλος σου και φύγατε ??? 2) Ποιοι είναι οι τραγικοί αστυνομικοί ??? … αυτοί που γράφουν όλες τις παραβάσεις σύμφωνα με τον νόμο ??? …αυτοί που δεν γράφουν, ακόμα και σοβαρές παραβάσεις (όπως την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος) ??? μήπως ΟΛΟΙ ??? |
|
|