|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Παρασκευή 21 Αυγούστου ΄09 !!!
καλησπέρα παίδες
Από Κρήτη ..... ΑΛΛΑ....... οι διακοπές ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ............. για μερικές μέρες ακοοομα Αν και νομίζω ότι είμαι λίγο άρρωστος ............... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Καλωσόρισες Κυριάκο ... Άρρωστος ;;;;;
|
|||
|
|||
ναι ναι να μην σου πω ότι είμαι και βαριά .............. έχω την νόσο των χοιρινών ..........................................(μπριτζολων σουβλακιων μπιφτεκιων κτλ |
|
|||
|
|||
Καλησπερίζω
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Περαστικά σου τότε ....
|
||||
|
||||
Σου προτείνω 35 φάρμακα,
για την άμεση ίασή σου ......
|
|||
|
|||
Παρακαλω θέλω το 2, το 5 (πανσέτες μμμ... μούρλια) και το 11!~
Καληνύχτα μας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το ρολό 33 ότι πρέπει και έχω αρχίσει να πεινάω |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Βασιλάκο .....
|
|||
|
|||
Καληνύχτα Νικολή σε όλες τις γλώσσες:
Καληνύχτα - Όλες οι γλώσσες Bonne nuit! Good night! Boa noite! Спокойной ночи! Buenas noches 晚安! お休みなさい。 Gute Nacht! Dobranoc! Jó éjt! Goedenacht! Noapte bună! iyi geceler God natt! Buona notte! Hyvää yötä! לילה טוב! God natt! Dobrú noc Laku noć! ليلة سعيدة! Καληνύχτα Dobrou noc! Godnat! Bonan nokton! Lahko noč Bona nit! Natën e mirë! Laku noć! Oíche mhaith Head ööd Labanakt, Labos/Geros nakties ราตรีสวัสดิ์! شب بخیر (shab bakhair) Chúc ngủ ngon Лека нощ! Boa noite! buenas noches Góða nótt! Goeienag, Nag Góða nátt شب بخیر! Добра ноќ! Laku noć! Axşamınız xeyir, Gecən xeyrə Arlabunakti! Selamat malam На добраніч ; Добраніч! ; Доброї ночі! Сайхан амраарай ; Сайхан унтаарай Selamat malam shubho ratri Magandang gabi! Noz vat ! Nozvezh vat ! All the night : noz. The rest of the night : nozvezh. Goeie nacht! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 20 Αυγούστου ΄09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 57 | 21-08-2009 03:28 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Τετάρτη 19 Αυγούστου ΄09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 63 | 20-08-2009 03:53 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Σάββατο 15 Αυγούστου ΄09!!! | Arkas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 32 | 16-08-2009 02:41 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες-Παρασκευή 14 Αυγούστου ΄09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 39 | 15-08-2009 02:57 |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες-Τετάρτη 12 Αυγούστου ΄09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 55 | 13-08-2009 06:31 |