|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 2-Africa Twin Club Β.Ελλαδος
Απόσπασμα:
μαλλον εχουν μεινει αφωνοι.......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πλακα με κανεις;;;;;απο τα 11 θηρια,τα 6 ηταν gs
για να μην αναφερθω στο οχημα υποστηριξης.... |
|
|||
|
|||
Μικρή παρένθεση:
Παρακαλώ μην γίνει αυτό το όμορφο ταξιδιωτικό σαπουνόπερα, πεδίο αντιπαράθεσης και συνομοσιολογίας. Από εμένα 5 αστέρια για να μην παραπονιέται κανείς! (Παίζει να είμαι από τους ελάχιστους που μπαίνουν στο κόπο να βάλουν βαθμό κάποιες φορές). Last edited by Markas; 31-03-2011 at 17:06. |
|
|||
|
|||
Τελειωνοντας πιστευω οτι το thread αυτο ειναι πολλων
πολλων αστερων και μου αφηνει μια μικρη δοση πικριας αλλα και αποριας οτι εμεινε τελειως ασχολιαστο απο τους διαχειριστες του Forum..[/QUOTE] Πασχαλη τι να τα κανεις τα αστερια οταν εχεις αυτα του ουρανου διανυκτερευοντας στα πανεμορφα βουνα μας. |
|
|||
|
|||
.,.,.,και πάλι τα λόγια
είναι περιττά.,.,., THANX.,.,., Πασχάλη για τις εμπειρίες που μας μετέφερες .,., |
|
|||
|
|||
πολύ ωραία μέρη,αλήθεια.Με απίθανες διαδρομές.Μπράβο στα παιδια,πάντα τέτοια.
Παρεπιπτόντως,το 1150 adv με το desierto απίθανο.Πόσο κάνει?Το Desierto λέω.Το γλύφομαι πολύ καιρό,αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβό(500-600 ευρο)? Αν είναι γνήσιο touratech.Κρίμα που ξάπλωσε το θηρίο,χωρίς βλάβη σε άνθρωπο(και μοτό βέβαια,)ελπίζω. |
|
|||
|
|||
Διαδρομή φοβερή, τοπία απίστευτα...'Εχω περάσει από Καρπενήσι στην Λ. Πλαστήρα μέσω Αγράφων, καθώς έχω και καταγωγή από Αργιθέα, από τις ωραιότερες βόλτες μακράν. Κατάφερες να με βάλεις στην πρίζα, να το προγραμματίζω ξανά .
|
|
|||
|
|||
den xero gia exo alla i foto milan apo mones tous ellada ke pali ellada ke ena megalo bravo se ola ta pedia ........tin epomeni fora rixte ena sfirigma re pedia ke gia mas edo kato kala na pernate ke panta tetia
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλωστε το 1150 οταν γερνει στο πλαι ειναι σα τις....κατσαριδες δεν παθαινει τιποτα!Το γυρνας ορθιο ανεβαινεις και φευγεις!!!! Την αλλη φορα λεω μαλιστα να παω με το παλιο το δικο μου που το εχει ενας φιλος και καθεται στην αποθηκη γιατι ανακαλυψε αφου το πηρε οτι δεν....το φτανει(ουτε εγω το εφτανα βεβαια αλλα πηγαινα)!!!!!!!!!! Για το desierto θα ζητησω απο τον Αντρεα το αφεντικο του που ειναι και μελος του GSForum να σου δωσει λεπτομερειες |
|
|||
|
|||
Οταν με το καλο παρω την μπεμπα αυτου του ειδους τις εκδρομες θα ηθελα να κανω!!!!
Keep on rockin dudes!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
Africa Twin | kostas_366 | Άλλες εταιρίες | 52 | 05-02-2011 09:04 |
Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 08:06 |
Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 19:06 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |