|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 BT2 Twin set 1. Arkas 2. ntinopoulos 3. george h 4. TEOSS 5. EOD-K9 6. Kifinas 7. fidemporas 8. Alfa7 9. ;;;;; BT2 Single 1. S.T. 2. gelasios 3. Jorge 4. fmargaritis 5 ;;;;; Σε αναμονή απαντήσεως 1. gb1200 2. danaos 3. platon Συνολικά μαζεύονται 8 Twin set και 4 μονά, δηλ. 10 σετ όπως τα εννοεί ο Γ. Σαββίδης. Θερμή Παράκληση: Όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας το δηλώσει άμεσα, προκειμένου να φθάσουμε τον στόχο των 16 + 1 σετ που μάς έθεσε ο Γ. Σαββίδης ώστε να εκμεταλλευθούμε την πραγματικά δελεαστική τιμή των 245 ευρώ ανά σετ και 138 ευρώ το μονό. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Και εγω ενα σετ παρακαλω.
|
|
|||
|
|||
Για να το θεσω καλητερα....ενα BT2 Twin set
|
|
|||
|
|||
Με ενδιαφέρει και μενα μια ενοσυνενοηση.Αλλα είμαι λίγο σφιγμενος οικονομικά αυτο το καιρό.Μεχρι πότε έχω καιρό για να παραγγείλω;;;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
δεν παιρνεις 2 να φτασουμε τον αριθμο?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 BT2 Twin set 1. Arkas 2. ntinopoulos 3. george h 4. TEOSS 5. EOD-K9 6. Kifinas 7. fidemporas 8. Alfa7 9. danaos 10. ;;;;; BT2 Single 1. S.T. 2. gelasios 3. Jorge 4. fmargaritis 5 ;;;;; Σε αναμονή απαντήσεως 1. gb1200 2. platon Συνολικά μαζεύονται 9 Twin set και 4 μονά, δηλ. 11 σετ όπως τα εννοεί ο Γ. Σαββίδης. Θερμή Παράκληση: Όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας το δηλώσει άμεσα, προκειμένου να φθάσουμε τον στόχο των 16 + 1 σετ που μάς έθεσε ο Γ. Σαββίδης ώστε να εκμεταλλευθούμε την πραγματικά δελεαστική τιμή των 245 ευρώ ανά σετ και 138 ευρώ το μονό. |
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι εκτός...
(εκτός αν θέλει κάποιος να του πουλήσω το απλό BT (ζευγάρι) που έχω πάρει από τον Γιώργο τον Οκτώβριο) |
|
|||
|
|||
Γιατί δεν το βάζεις στις αγγελίες;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τιμή ;;;; |
|
|||
|
|||
Μάλλον τα μαζέψατε τα κομμάτια …..μαζί με τα δυο set που θέλει ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
και ένα ο Syan για φίλους τους……. με αυτά τα +3 σετ και με αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια…….. θεωρό ότι έχετε μαζευτεί !! Σήμερα είχα νέα παραλαβή 12+12+12+12+12 σετ όλων των ειδών BT……. …. Για όσους βιάζονται ας οργανώσουν ποιος θα τα παραλάβει και θα μοιράσει τα πρωτα σετ Την Τετάρτη που θα συναντηθείτε θα είναι και η ευκαιρία να δείτε και την τοποθέτηση που Θα έχω κάνει στο κράνος του, συνεννοηθείτε μεταξύ σας ποιος μπορεί να αναλάβει να Μαζέψει τα χρήματα και να παραλάβει τα πρωτα σετ (μπορεί να είναι και δυο άτομα αν θέλετε) Για δήλωση συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται τελευταία μέρα είναι η ερχόμενη παρασκευή Καλή συνέχεια και καλά ταξίδια με τα ΒΤ σας !!! |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |