|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άξονας ή αλυσιδογράναζα ???
NAI!!
Στο χωριο μου λενε Ντινο οτι οποιος λεει πολλα λεει και καμμια μ@λ@κια!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Service σε R1200GS Adventure στα 50.000χλμ και αλλα παρ
Απόσπασμα:
Τα ξερουμε αυτα φιλε μου, τα ειδαμε κι εμεις. Τωρα αν σε καταλαβε κανεις να μας το πεις, γιαυτο αλλωστε δεν μετεφερα την Βικιπαιδεια εδω οπως εκανες εσυ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή ούτε καν άνοιξα τη βικιπαίδεια (τους ορισμούς βαφής , ανόπτησης κτλ. τους έχω στα βιβλία μου.) αν θέλεις να πεις ότι αντέγραψα τη βικιπαιδεια βάλε λινκ να το δούμε όλοι. Ακόμα και αυτό να έκανα όμως δεν αλλάζει τους κουβάδες που έγραψες παραπάνω. Φυσικά καταλαβαίνω τη στάση σου, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό... O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το καλό ποιο είναι Γιώργο μου…….. Ότι και ση από κει τα βλέπεις όπως το λες όπως το κάνουμε όλοι μας…..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και ποιος διαφωνει στα παραπανω? Εγω ο αμοιρος εγραψα το παρακατω Απόσπασμα:
Σκεψου να μην εβαζα και αυτο με τα κοκκινα τι θα γινοταν! Δεν ημουν εγω ο λαδωνων, ο Black Shadow ηταν στην Μανη!! Εγω ψεκαζω/λαδωνω καθε 1000κμ ΑΥΣΤΗΡΑ (τοσα λεει το βιβλιο) και δεν ειμαι με εναν λαδικο/ψεκαστηρι στο χερι καθε 100κμ. Last edited by GeorgeP; 05-05-2011 at 10:40. |
|
|||
|
|||
εγω εχω και απο τα δυο....
αλυσιδα στο ντερο.... αξονα στο vfr ολα ειναι με τα καλα και τα κακα τους... αλλα απο τη στιγμη που εινια japan απλα δεν σπανε και δεν χαλανε.... Φιλος με gs απο θεσσαλονικη εχει αλλαξει 3 αξονες Φιλος με γσ βεροια εχει αλλαξει 2 αξονες γνωστος απο λαρισσα εχει αλλαξει 2 αξονες.... οτνα πηραμε τηλεφωνο να μαθουμε για το ποσο κοστιζουν τα ανταλακτικα, ο υπαλληλος μας ειπε " τη θελετε αξονα? εχουμε ετοιμο κιτ" κοινος η μπεμπε εκανε ενα κιτακι για ολους αυτους τους αξονες που σπανε... το κιτακι περιλαμβανει ρουλεμαν, αξονα , τσιμουχες κτλ παρεπιπτωντος, προχθες φιλος απο βεροια εσπασε το μοτερ του με 12 000 ενω πηγαιναμε εγνατια με 140, ολη η χρήση της μηχανης έγινε με ευλαβια... απεναντιας εγώ το vfr το είχα προσοχή μεχρί τα 2000 μετα ολο μπατιλικια και σουζες.... εχω 10 000 ολα κοφτες... για το ντερο δεν θα πω..... αλυσιδα στα 52 000 και ακομη δεν αλλαξα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι επειδη O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... με τις υγειες σου!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι δικαιώθηκες και χαίρεσαι.... για την ουσία ( τους κουβάδες που είπες ) δεν σε είδα να αναφέρεις κάτι, μούγκα! Στο ξαναείπα και δεν ακούς, μας διαβάζουν άνθρωποι και γελάνε... και μάντεψε με ποιον!!! Last edited by Neo; 05-05-2011 at 11:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και προσεξε, ΟΧΙ κιτ για RT, οχι κιτ για ολα τα αξονοφορα της BMW αλλα μονον για το unstoppable GS!! Γιατι άλλωστε? να θιξουμε την εταιρεια, το σπιτι μας??? Δεν εισαι καλα μου φαινεται??? Εδω υπαρχουν 10 νηματα σε αυτο το φορουμ και 50 στο advider με αυτο το συγκεκριμενο προβλημα αλλα και ποσα άλλα και ολοι αρεσκονται σε ευχολογια για το ποσο λυπουνται και προβληματισμους αν θα το καλυψη η εγγυηση ¨η οχι!!! Κανεις δεν μπαινει στην ουσια του προβληματος παρά ΟΛΟΙ αρεσκονται στο ''εμενα δεν θα μου τυχει'', ''μεμονωμενες περιπτωσεις'' και ''ολα χαλανε''!!!! Ετσι, για να μην παραδεχθουν οτι ΝΑΙ σε αυτο το σημειο υπαρχει ενα προβλημα!! Να μην πω για ρελεδες, πιστονια ανεξηγητα λιωμενα (προσφατο αυτο), κολλημενους κινητηρες.......!! Απο αναβατες που εχουν 9000κμ 10000κμ 20000κμ και προσεχουν τις μοτοσυκλετες τους σαν τα ματια τους!!!!! Ελα μωρε ΟΛΑ χαλανε!!!! Και ακομη, κανεις δεν καθεται να εξετασει το γεγονος οτι, ΓΙΑΤΙ σπανε/χαλανε/εχουν ενα προβληματακι τελος παντων, οι αξονες ΜΟΝΟΝ στα GS και ΟΧΙ στα υπολοιπα, αλλα και, ΓΙΑΤΙ, ΟΛΑ τα αλλα μοντελα της η εταιρεια τα βγαζει με αλυσιδογραναζα??????? Θα εχουν τους λογους τους φανταζομαι!! Οπως και η ΒΜW θα εχει τους δικους της ξανα-φανταζομαι!! Αξιοπιστιας λογοι? παραδοσης λογοι? μονον εκεινη ξερει! Βεβαια, εγω καβαλαω γιαπωνεζο με αλυσιδογραναζα και ειμαι στην απεξω κι ετσι μπορω να αναρωτιεμαι και να θετω τετοιους προβληματισμους......!!!! Α, ξεχασα, ειμαι και ηλιθιος για καποιους προφανως πανηλιθιους!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άξονας για R1150 GS με 18000 χλμ | serp600 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 09-03-2011 14:29 |