|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
θα τα κανετε...μπρελοκ!
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ μέσα γιά ένα τεμάχιο Ευτύχη!
Jefe |
|
|||
|
|||
Βάλετε και τον vasorFaενα τεμαχιο παρακαλω!!
και ενημερωστε μας για τον τροπο πληρωμης |
|
|||
|
|||
Εγώ θα το βάλω με την βοήθεια ενός φίλου μου.
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως δεν θα είναι και τίποτα δύσκολο ! ! ! |
|
|||
|
|||
καλημέρα eytyxios. επειδή δεν θα μπορέσω να έρθω στον καφέ (γιατί δουλεύω)για τα λεφτά θα συνεννοηθούμε τηλεφωνικός που να στα φέρω.
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 ο EOD ξέρω ότι το χρειάζεται απλά δεν μπορεί να μπεί λόγω φόρτου εργασίας.... οπότε τον έβαλα εγώ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ούτε εγώ κατάφερα να πάω στον καφέ είχα κάποια Δουλειά. |
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Έχουμε φτάσει τα 28 κομμάτια έχουμε άλλα 22 για να φτάσουμε τον ελάχιστο αριθμό της παραγγελίας. Εγώ από μεριάς μου παρήγγειλα ένα καινούριο Ball Joint για δείγμα που μου ζήτησε ο φίλος, και θα του το στείλω από βδομάδα. Τώρα απλά περιμένω λίγο να μαζευτούμε μερικοί ακόμα για να κάνω την παραγγελία. Όπως καταλαβαίνεται θα παραγγείλω κάποια κομμάτια παραπάνω έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την παραγγελία, για αυτό ζητάω την κατανόησή σας και την υπομονή σας για να μην χρεωθώ πολύ παραπάνω από όσο μπορώ. Έστω και 40 αν μαζευτούμε θα κάνω την παραγγείλω γιατί πιστεύω ότι κάποιος θα βρεθεί τελευταία στιγμή που να θέλει και αυτός ένα. Ζητάω συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου. Last edited by eytyxios; 19-05-2011 at 12:28. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |