|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: .... Gs καφεδακι στο Solingen!...ακομα ενας επισκεπτης
Απόσπασμα:
Μέσα! Jefe |
|
|||
|
|||
... γεια χαρα λοιπον φιλαρακια και παλι απ το Solingen ... οπου μια ομορφη ακομα εκπληξη σημερα , απ τη παρεα του GSforum ... με έδωσε χαρα και καναμε παρεουλα για μερικες ωρες και μια ομορφη γνωριμία!
... ο εδω και πολλα χρονια ιντερνετικα γνωστος , gepol (Γιωργος).... μεσα στο ταξιδι του στο Βελγιο ... εγραψε μερικα χιλιομετρα παραπανω με την ταξιδιωτική του ναυαρχίδα και περασε και απ το Solingen να γουσταρουμε μαζι ενα καφεδακι και να γνωριστούμε! ...δοκιμασε , βεβαιως-βεβαιως , και μια πιτσούλα αλα ελληνικά στο μαγαζι .... ...καβάλησα και το υπερ-ταξιδιαρικο μοτερ ...ακουσα και το τετρακύλινδρο τερας πως γουργούριζε κατω απ τα πόδια μου!... έπαιξα και με τις ανέσεις με το ανεβατορι της ζελατινας!...αλλη αισθηση!.....ετοιμος να το παρω και να φυγω!...χεχε! ...δυστυχώς ο χρόνος λίγο ...αρκετά τα χιλιόμετρα μέχρι πίσω στο Βέλγιο ..και φυσικα το απόγευμα πέφτει και παραπάνω δουλειά και στο μαγαζί ... και έτσι σε κάνα 3ωρο αναγκαστήκαμε να χαιρετηθήκαμε ! ....Γιώργο !... χάρηκα πραγματικά πολύ φίλε!... συναντιόμαστε τόσα χρόνια σε διάφορα φόρουμ και παλιότερα και επιτέλους έστω και έτσι γνωριστήκαμε απο κοντά! Εύχομαι ολα να πανε καλα φίλε ...οι οικογενεια να ναι καλα και δοξα το Θεο! ...υγεια να χουμε...και ευχομαι καποτε να τα ξαναπουμε εν Ελλαδι! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 10-05-2013 at 18:42. |
|
|||
|
|||
ωραιες στιγμες
|
|
||||
|
||||
Αυτά είναι τα ωραία ...
Σιγά σιγά, εσύ Γιάννη, θα γνωρίσεις όλο το φόρουμ - στο Solingen - όχι στην Ελλάδα ... .
|
|||
|
|||
Σημείο συνάντησης το solingen...
Να είσαι καλα να φιλοξενεις τους περαστικούς γιανναρε... |
|
|||
|
|||
Respect καρντάση
|
|
|||
|
|||
Μου φαίνεται Γιάννη
πως πρέπει να καθιερώσεις εβδομαδιαίο καφέ στο μαγαζί σου !!! --- - Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ο Γιάννης θα καθιερώσει εβδομαδιαία πίτσα..όχι μόνο καφέ
Μπράβο ρε Γιάννο για την φιλοξενία..τα χαμόγελα στις φωτογραφίες δείχνουν πολλά |
|
|||
|
|||
Οπως είπε και ο Γιάννης, γνωριζόμαστε - μόνο ιντερνετικά όμως - πάνω απο 5-6 χρόνια. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι Ελλάδα με το που πατάς πόδι μέσα στο μαγαζί. Μου έφτιαξε ίσως την ωραιότερη πίτσα που έχω φάει ποτέ μου, και ένα λουκάνικο ΘΑΝΑΤΟΣ, και αν δεν τον σταμάταγα θα με τάϊζε και πότιζε μέχρι θανάτου (ήδη με αυτά που έφαγα έχασε 20χλμ τελική το κρουαζιερόπλοιο )
Μόνη παραφωνία στο όλο σκηνικό όταν με πήγε στο γκαράζ και μου έδειξε ένα σαράβαλο Γιαννάκο σε ευχαριστώ φίλε, άξιζαν με το παραπάνω τα 500χλμ που έκανα για να έρθω. Έχεις μια πολύ όμορφη οικογένεια. Να μου φιλήσεις την Έλενα και τις κόρες σου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ADAC Motorrad Intensiv Sicherheitstraining ... 8μιση ωρες απ τη Θεωρια στη πραξη! | ΙoannisPanagiotidis | GS Forum - Road & Enduro Training | 69 | 19-05-2013 01:49 |
Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική - #2 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 08-09-2009 13:50 |
Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 31-08-2009 22:32 |
ενας μανιακος ακομα | gsmaniac | Καλώς ήλθατε | 31 | 28-07-2009 12:31 |