|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξίδι στα Highlands
Απόσπασμα:
Μπράβο Μπάμπη, συνέχισε μην σταματάς δώσε πράμμα στο λαό!!! |
|
|||
|
|||
Οι μέρες φυσικά πέρασαν γρήγορα.
Μια τελευταία φωτό από το λιμάνι του Ullapool Φυσικά συνεχίσαμε με βροχή. Στάση λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία. Οι περίφημες "αδιάβροχες" μπότες, δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν. Πλησιάζοντας τις γέφυρες του Inverness συναντήσαμε τον πιο δυνατό αέρα που έχω νιώσει με μηχανή. Βήκαμε στα περίχωρα της πόλης τον dealer της ΒMW, ζήτησα μία "βίδα" της δ. βαλίτσας που είχα χάσει τις πρηγούμενες μέρες και λίγο λάδι για συμπλήρωμα. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μας εξυπηρέτησε, δίνοντας μου 2 λίτρα !!! λάδι, και βγάζοντας την βίδα από εκθεσιακό GS της βιτρίνας του, και δεν δέχτηκε λεφτά Φεύγοντας πάλι βροχή, οπότε καθιερωμένη πλέον στάση για στέγνωμα της κάλτσας!!! και φραπεδάκι στα γρήγορα |
|
|||
|
|||
Και μπαίνουμε στο Εδιμβούργο
Ίσως η ομορφότερη πόλη που περάσαμε. Μην την χάσετε όσοι βρεθείτε προς τα΄κει. Τα χλμ δεν είναι τόσα πολλά σήμερα, βρήκαμε γρήγορα ξενώνα για διαμονή και δρόμο να απολαύσουμε τα κορίτσια να μας ενοχλούν... κι εμείς να μην ξέρουμε τι να πρωτοδούμε... Επόμενος προορισμός μας , την επόμενη μέρα, το μικρό York |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδες παντα τετοια και απο παρουσιαση σπεσιαλ.
|
|
|||
|
|||
Ζουλεύω λέμε
|
|
|||
|
|||
Ωραία δουλειά, απίθανα μέρη :sm5:
|
|
|||
|
|||
μπράβο βρε φιλε !!! μας κάνεις να ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ καλά που πήγαν αρκετοί εκδρομές και ταξιδεύουμε και εμείς απο τα PC |
|
|||
|
|||
υπεροχες εικονες ,μοναδικες εμπειριες
και η παρεα φανταζει πολυ δυνατη παντα τετοια:sm5: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Mπάμπη, το σωστό σημείο είναι 71,16 Ν 25,78 Ε. Το ταξίδι σας είναι πάρα πολύ ωραίο κ θαυμάζω τις διαδρομές που κάνατε. Δεν έχω οδηγήσει στα μέρη που πήγες κ με τριγγάρεις πολύ με τις ωραίες σου φωτογραφίες, τα απίθανα αυτά μέρη, κ τις περιγραφές σου. Βλέπω μέσα από τις φωτογραφίες χαμογελαστά πρόσωπα, πράγμα το οποίο σημαίνει πως οι διαδρομές κ η παρέα πρέπει να ήταν super! Για το ερχόμενο καλοκαίρι, τα μέρη που πήγες ήταν ένας από τους δύο προορισμούς που είχα στο μυαλό μου. Απλώς τα Ηighlands τα μετέθεσα λίγο... Να 'σαι καλά Μπάμπη, που με τις περιγραφές σου κ με τις φωτό σου μας παίρνεις κι εμάς που τα διαβάζουμε στα ταξίδια σου! Jefe |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε παιδια παντα τετοια...
Αναμενουμε.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 22:48 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |
Ταξίδι στ' όνειρο | teo40 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 18-01-2009 21:37 |