|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GPS αδιαβροχο
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντως επειδή το έχω αρκετά χρόνια ακουστό το σάιτ αυτό, δεν έχω ακούσει παρά μόνο τα καλλίτερα...
|
|
|||
|
|||
μαγκες,,
οσοι ειστε απο θεσσαλονικη, βεροια, κοζανη, τρικαλα. καρδιτσα, λαρισα, βολο ,σερρεσ κτλ κανονιζουμε καφε θεσσαλονικη και σας το παρουσιαζω .... αν θελετε παρτε το δικο μου να το δοκιμασετε |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Παρακατιανοί είμαστε ??? Λάζαρε, αν μπορείς, κάνε μας μια παρουσίαση ... .
|
|||
|
|||
Φαίνεται πολύ καλό από πλευράς τεχνικών προδιαγραφών... κ´ με τιμή αστεία...
Αν δεν είχα ήδη, σίγουρα θα το "τιμούσα"... --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι..... αφου ειστε παρα-κατιανοι... δηλαδι απο κατω.. σοβαρα τωρα οσοι ειστε απο βορρα μπορουμε να το δουμε... οι υπολοιποι θα σας φτιαξω βιντεο στο you tube αυριο |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Έχεις pm ...
|
|||
|
|||
επειδή έχω αγοράσει αρκετά πραγματακια απο αυτούς ανα περιόδους να σας πληροφορήσω οτι όσοι πιο πολλοί μαζεύεστε τόσο πιο πολύ μειώνεται η τιμή. Για 15 άτομα που έβαλα πχ η τιμή αγοράς του έπεσε στα 80 € και η αποστολή στα 12 οπότε σύνολο 92. Εννοείται με EMS που είναι ουσιαστικά το κινέζικο ταχυδρομείο και είναι φτηνό και συνήθως δεν παίζει τελωνείο. Το Chinavasion μετα απο συννενόηση μπορεί να δήλώσει και πιο χαμηλή τιμή αγοράς μιας και για 15 gps η τιμή είναι 1200€ και η πθιανότητα τελωνείου είναι πιο μεγάλη. Ίσως να συμφέρει η ατομική αγορά στα 115€ που κατα ένα πολυ μεγάλο ποσοστό δεν θα περάσει τελωνείο εφόσον έρθει με EMS βέβαια και όχι με άλλο Courier που σίγουρα θα το περάσει τελωνείο για να πάρει το ποσοστό του.
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ θέλω ένα αλλά το θέμα είναι πώς θα περαστούν τα ελληνικά προγράμματα...δεν σκαμπάζω καθόλου!!!
|
|
|