|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Και γω έχω παραγγηλει απο τα παιδιά και μάλιστα είχα ένα θέμα με την κάρτα μου αλλα η αντιμετώπιση των παιδιών (που δεν ήξεραν και ποιος είναι απέναντι) ήταν άκρως επαγγελματική και ευγενική!
Συγχαρητήρια! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !
Με ενδιαφέρει Νικόλα έχεις πμ
|
|
||||
|
||||
Η ΜOTORAID ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα. Λέω να πάρω τα κάγκελα από τον Γιάννη. Σου στέλνω π.μ. με τα στοιχεία μου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
. H Motoraid ενημερώθηκε ... καλές αγορές ... .
|
|||
|
|||
Παρέλαβα κάγκελα κινητήρα altrider και προβολάκια twalcom. Άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και ταχύτατη αποστολή Πάτρα-Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ για το 10% έκπτωση μέσω forum, το 12% επιστροφή για πληρωμή μέσω κάρτας EUROBANK!!! Ισχύει διπλασιασμός επιστροφής(24%) για αγορές με χρεωστική κάρτα έως 31/5/2012 |
|
|||
|
|||
Να κάνω μια ερώτηση
Στα ρούχα υπάρχει έκπτωση για το φόρουμ? |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα. Μια Ζελατίνα για το 800 μου. Ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
2 σετ μικρόφωνα και ακουστικά για την BT2 & 2 σάκους 30 lt(μαυρους)
Νικο,έχεις pm |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα:
1. κάγκελα (Ztechnic), 2. σετ βουλκανισμού (Motoraid), 3. ανταπτοράκι φουσκώματος ελαστικού (Wunderlich), 4. προστατευτικό δοχείου υγρών του πίσω φρένου (Wunderlich), 5. μερικά δωράκια από την Motoraid (2 ιμάντες Arno, 1 μπρελόκ και 1 αυτοκόλλητο Motoraid). Εξαιρετική επικοινωνία με όλα τα παιδιά και με τον Γιάννη τον Λαμπρόπουλο. Να 'ναι καλά το GSForum για την έκπτωση που μας εξασφάλισε...και εις άλλα με υγεία!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειδικές τιμές της ΜΑΚΑΝ προς τα μέλη του GS Forum ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 121 | 20-12-2013 11:15 |
Το GS Forum κάνει Αποκριάτικο Πάρτυ, το Σάββατο 26-2-11 !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 150 | 03-03-2011 18:24 |
Καλή Χρονιά GS Forum και αυλικοί . | adventure | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 46 | 05-01-2011 11:08 |
Ειδική προσφορά/έκπτωση αποκλειστικά για το GS Forum!!! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 9 | 21-07-2010 19:48 |