|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ !!!!!!!!
Απόσπασμα:
και απόδειξη !!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Χαχα
Καλο αυτο με την αποδειξη!!!! Ποσες θες να σου δωσω , για ενα μπροστινο απο gs, ας πουμε;;;; Δεν εχετε καταλαβει τιποτα γι αυτους που ασχολουνται με το θεμα..... Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προφανώς γνωρίζεις κάτι παραπάνω-αν μπορεις θα ήθελα να το μοιραστείς μαζί μας (αν δεν μπορεις απο εδώ υπάρχουν και τα pm) Eυχαριστώ |
|
|||
|
|||
Παρτε το χαμπάρι συνκαβαλάρηδες
κλοπές υπάρχουν γιατί ΕΜΕΙΣ ψαχνουμε φτηνά ανταλλακτικα ή γενικότερα όπως λέει και ο Αλκινοος ψάχνουμε να την βγάλουμε φτηνα..... Γενικότερα να ξέρεται τον κανόνα...αν αγοράζετε απο τα <<φθηνα>> μπαίνετε στον....Κύκλο.... σε λίγο καιρό κάποιος θα αγοράζει και τα ΔΙΚΑ σου ανταλλακτικα φθηνα Μακάρι να την βρείς φίλε μου,,, ειναι τυχαίο οτι πολλες απο τις κλοπες διαδραματίζοναται στο Φαληρο?? λέω εγω τώρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα ηθελα και εγω να μας πεις αν ξερεις οντως κατι παραπανω γιατι ενω στο πρωτο ποστ που κανεις στο νημα αναρωτιεσε που πανε τοσα adve μετα μας κανεις και αναλυση,χωρια χωρις φυλακια,παραγγελειες,πως κυκλοφορουν οι κλεμμενες κτλ. γνωριζεις κατι οντως η σου ειπαν που ακουσες που ειδαν και τελικα αεορολογιες! εδω μιλαμε για περιουσιες χορια την καψουρα που χανετε. Μακαρι να βρεθει το μηχανακι του φιλου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ ντεν ξέρει και γιαυτό ρωτάει προφανώς εννοείς το ..... κάτι δέν σου κάθισε΄καλά στο quoting |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οχι Βασιλη δεν αναφερομαι στο δικο σου post μαλλον ετσι φανηκε και ζητω συγνωμη, Αναφερομαι στα post του nanoshophellas. |
|
|||
|
|||
Να τους κοπούν τα χέρια αυτών που τις κλέβουν, αυτών που τις διαλύουν και τις καλοπουλάνε, αλλά και αυτών που αγοράζουν τα μαύρα.
|
|
|||
|
|||
Θα έχουμε το νού μας.... τι να πω, μακάρι να βρεθεί!!!
|
|
|||
|
|||
Πριν λιγο με σταματησαν απο τη Διας και μου ειπαν προσεχε το μηχανακι σου φιλε γιατι εχει γινει χαμος με τις adventure. Ειναι δηλαδη γνωστο πλεον και τους ψαχνουν .
Last edited by 1200GS; 26-10-2012 at 01:30. |
|
|