|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
Απάντηση: Που είναι τα KTM;
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και για ποια τεχνογνωσία μιλάς? το telelever/duolever εφευρεθηκε απο άλλον (Norman Hossack), κατασκευαστηκε απο τον ιδιον και εξελιχτηκε απο τον ιδιον ΜΕΣΑ στην BMW! Καλοπληρωμενη αντιγραφη ειανι και μαλιστα με ισοβιο μισθωμα για καθε μοντελο που παραγεται απο την εταιρεια με αυτο το συστημα!!! Απόσπασμα:
Εξάλλου το συστημα του HOssack εχει πολλα κοινα σημεια με το πιρουνι girder (παλιες Xarley, BSA κ.λ.π΄.) το οποιο και εγκαταλειφτηκε την δεκαετια του '50 με τον ερχομο του τηλεσκοπικού!! Αν αμφιβάλλεις γιαυτα που σου λεω ρωτα εναν μηχανολογο που ασχολειται με αυτα τα θεματα!!! ¨η πάει αλλου.... για καλυτερα!!!!! Απόσπασμα:
μιλάω όπως μου μιλάνε κι γραμματικως απευθυνομαι σε προσωπο όμοιο με αυτο που μου επευθυνονται!!! (πρωτο προσωπο, δευτερο κ.λ.π.) Απόσπασμα:
Μπορω να γραφω για ωρες γιαυτο αλλα αστο καλλυτερα!!!! Απόσπασμα:
Ωπ, εγω εχω, ενεκα παιδιου αλλα κι εξυπηρετησης καθως τελώ παντρεμενος απο 10ετίας!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εχω κι άλλα, αλλά φτανει ως εδω!!! Οταν το σεμιναριο παραμένει σεμιναριο το αποτέλεσμα ειναι απλά εγκυκλοπαιδικό Οταν το σεμιναριο γινει πράξη μια φορά αποκτάμε γνωση νηπιαγωγίου, ----------------‘’----------------- δυο φορες μπηκαμε στο Δημοτικό Για να φτάσουμε να μιλαμε και να κανουμε πράξη 100% αυτα που σου ειπαν στα σεμιναρια και να γινουμε σαν τους δασκαλους μας πρέπει να, εχουμε σπάσει και καμια περόνη (αντε καμια κλειδα), πρέπει να εχουμε νοιωσει στο πετσι μας τους βαθμους ποινης απο τους αγωνοδικες και πρέπει να εχουμε τουλαχιστον επισκευασει ΜΟΝΟΙ μας ενα σκασμενο λαστιχο πανω στον Κιθαιρωνα με την αγωνια να προλαβουμε μην μας πιασει η νυκτα!!! Πρέπει να εχουμε χασει τουλαχιστον τα μισα μας υγρα σε ενα μονον περασμα στην αμμο του Καϊάφα με εντουρο μοτοσυκλετα, πρέπει να εχεις λυσει τουλαχιστον εναν κινητηρα κατα μεσης του αγωνα ............................... κι αλλα πολλα που πέρνουν χρόνια!!!!!! Αν δεν τα εχεις κανει αυτά τότε μην ερχεσαι να μου πεις εμενα περι σεμιναρίων και περι αισθησεων στην οδηγηση!!!!!!!! Απέχεις πολύ!!!!!!!!! Υ.Γ. Συγνωμη για την ενταση των γραφομενων μου στην τελευταια παραγραφο αλλα πραγματικα η ‘’συγκριση΄΄ που εκανες ηταν παντελως αστοχη!!! Last edited by GeorgeP; 24-07-2009 at 17:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελος παντων ... απο τα γραφομενα και απο το υφος σου καταλαβαινω οτι εχεις μια προκαταληψη για τις ''υπερεκτιμημενες'' GS1200... Ευχομαι η πειρα που εχεις αποκτησει (δεν αμφιβαλλω καθολου) να την μεταδωσεις και να πεισεις τους παντες οτι τα BMW ειναι μηχανες που απευθυνονται σε χαζους καταναλωτες, με πολλα φραγκα, που τρωνε κουτοχορτο και αγοραζουν αυτο που τους πλασαρει το καλο μαρκετιγκ... και οτι τα Varadero απευθυνονται σε ψαγμενους αναβατες, που εχουν φαει τους δρομους και τις πιστες (ασφαλτινες-χωματινες) με το κουταλι, εμπειρους, με καταναλωτικη παιδεια που δεν θα πεταγαν τα λεφτα τους για να αγορασουν μια μη εξελιξιμη μοτοσικλετα που φοραει το ιδιο μοτερ απο τις αρχες του Β'Π.Π..... Παιδια καλα ταξιδια με οτι μοτο και αν καβαλατε!!! Ο πατερας μου (Γιωργος και αυτος, σαν εσενα) ακομα κατοχος μιας υπεραριστης διατηρημενης V2 Honda CX500Ε του '82, οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στο χωριο με το 1200GS και το φιλαρακι μου με την καινουρια του Varadero, τις κοιταγε παραξενα (λογω ογκου, ηλεκτρονικων κλπ) και στην μονη που ανεβηκε ... ηταν αυτη του φιλου μου... (παλιοκολλημενοι Hondaκηδες)!!!! Last edited by killer; 24-07-2009 at 18:08. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι μεν έχει τέτοια "κρούστα" αλλά από πίσω είναι πάντα αυτό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παντως εγω την εχω 25 ποντους......
|
|
|||
|
|||
τεράστιεεεεεε!!!!!ναι αλλα δεν μας ειπες αν ειναι KTM!!!!! |
|
|||
|
|||
Την βαφτιζω οτι θελουν......
|
|
|||
|
|||
Θα κοψω κανα δυο ποντους μπας και σε φτασω....
|
|
|||
|
|||
Θα έλεγα ότι θα την δίπλωνα στην μέση αλλά δεν μπορώ πάντα να το κάνω αυτό!!!!!!!! Τελικά τα ΚΤΜ δεν χαθήκανε κάθοντε και χαζέυουν "εμας" να συζητάμε! Κάποτε πριν πολλά χρόνια και ενω πέρναγαν δύο κοπέλες από μπροστά μας με ρωτάει ο φίλος μου: - Ποια σου αρέσει? - Η μελαχροινή απαντώ! - Ωραίος εμεις οι δύο δεν θα μαλώσουμε ποτέ γιατί μ'αρεσουν οι ξανθιές! Τι καλά που θα ήταν η ανταλλαγή απόψεων να έμεναν εκεί..... (και σε όλες τις άλλες πιπεράτες λεπτομέριες) |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tι γένους είναι επιτέλους; | Alext | Χιούμορ | 6 | 30-06-2009 00:52 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί. | arisxios | Ανέκδοτα | 16 | 10-04-2009 01:06 |
Που υπηρετήσατε;;;;;; | riko46 | Διάφορα | 41 | 23-02-2009 20:51 |