GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-07-2009, 17:07
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Που είναι τα KTM;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από killer Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη τοτε κανω εγω λαθος που παρεξηγησα τις ικανοτητες σου!!! Αλλα αφου εχεις ασχοληθει κ "εσυ" με πρωταθλητισμο γνωριζεις οτι ολες οι ενεργειες (κατεβασματα-φρενα-θεση σωματος-κεφαλι κλπ) γινονται πριν την στροφη και οχι κατα την διαρκεια αυτης...
Εσυ κι εγω τα γνωριζουμε αυτά, ποσοι άλλοι όμως????????

Απόσπασμα:
Ισως να εχω την οξυδερκεια να διαβαζω την στροφη καλυτερα απο σενα και να μην χρειαζεται να κανω διορθωσεις μεσα σ'αυτη, μην ξεχνας οτι οι ελληνικοι δρομοι δεν ειναι Μεγαρα ή Σερρες.
Και χαιρομαι γιαυτό (περι οξυδέρκειας), αλλα δεν υπάρχει περίπτωση οσο οξυδερκης και να εισαι να μην εχει χρειαστει (πηγαινοντας με κάποια κμ) κάποιες φορές να διορθωσης την πορεια σου μεσα στην στροφή με το πισω φρένο διότι π.χ η στροφη ειανι πιο κλειστή απο ότι υπολόγιζες, ¨η γιατι αυτο το νεροφάγωμα στην ασφαλτο και στην κορυφη της στροφης.......δεν φαινόταν απο πριν!!

Απόσπασμα:
Επομενως εξω στο δρομο δε πηγαινουμε με τη ταυτοτητα στο στομα αλλα σεμνα και ταπεινα για να μην αγορασουμε κανενα χωραφι...
Ποιός μιλησε περι του αντιθέτου? εχουμε ακι παιδια να μεγαλωσουμε!!!

Απόσπασμα:
Πιστεψε με εχω οδηγησει και ημουν κατοχος ιαπωνικων και αλλων ευρωπαϊκων μοτ-των, δεν ειμαι κολλημενος με το telelever της BMW...
σε πιστευω, πιστεψε με!!!!

Απόσπασμα:
Για μενα απλα το συστημα αυτο ειναι μια πολυτελεια εξελιξης που δεν το εχουν οι αλλες μοτ-τες. ......................
κι ευτυχως που δεν το εχουν διότι δεν ειναι πολυτέλεια εξέλιξης αλλα μια απλη εξέλιξη στο συστημα που εφηυρε to 1973 o Norman Hossack κι εξελιξε ΜΟΝΟΝ η BMW!!

Απόσπασμα:
Μηπως εχεις αναλογιστει το γεγονος οτι οι αλλες εταιρειες ισως δεν εχουν την τεχνογνωσια της BMW?
εδω θέλεις να γελασω, να κλαψω ¨η να το περασω στο ντουκου!!!!
Και για ποια τεχνογνωσία μιλάς? το telelever/duolever εφευρεθηκε απο άλλον (Norman Hossack), κατασκευαστηκε απο τον ιδιον και εξελιχτηκε απο τον ιδιον ΜΕΣΑ στην BMW! Καλοπληρωμενη αντιγραφη ειανι και μαλιστα με ισοβιο μισθωμα για καθε μοντελο που παραγεται απο την εταιρεια με αυτο το συστημα!!!

Απόσπασμα:
Ενταξει η BMW και ολοι οι επιστημονες του ειδους που πληρωνει για την εξελιξη και τεχνολογια που περναει στις μοτοσυκλετες παραγωγης της, ειναι ηλιθιοι δηλαδη και εμεις ακομα ποιο χαζοι που τα αγοραζουμε?
Ο καταναλωτης, στην περιπτωση μας ο απλος μοτοσυκλετιστης, που δεν ξερει παρα μονον να οδηγάει, ακουει το μαρκετινγκ να του λεει το βαρυγδουπο duolever και σηκωνονται οι τριχες του απο την εξαψη!!! Δεν εκαθισε κανεις να τους εξηγηση οτι οσο πιο πολλα αρθρωμενα μερη εχουμε αυξανονται και οι τριβες, η συντηρηση, οι τζογοι κ.λ.π. και παντα εν συγκριση με ενα τηλεσκοπικό!!! Δεν καθησε κανεις να του εξηγησει οτι η πληροφορηση που παιρνει κανεις απ[ο ενα τηλεσκοπικο πηρπουνι ειναι μακραν περισσότερη απο ενα δuolever με μονο μειονεκτημα την βυθιση του που το γερμανικο συστημα δεν εχει!!!! γιαυτο και δεν εχει πουθενα αλλου εφαρμογη παρα mονον στα GS, γιαυτο και πριν την στροφη φρεναρουμε και πλαγιαζουμε και μετα αμολάμε τα φρενα, διότι με αυτον τον τρόπο μεταφερουμε βαρος μπροστά για να ''πατησει'' καλα ο στενος εμπρος τροχός πριν παρει την σκυτάλη ο φαρδυτερος πισω πράγμα που δεν κανει το duolever γιαυτο και θελει καθαρες γραμμες πριν την στροφη και δεν επιτρέπει (οσο το τηλεσκοπικό) τις διορθωσεις μεσα στην στροφη!!!! διότι πατωντας φρενο μεσα στην στροφη οι μοτοσυκλετες με τηλεσκοπικο πιρουνι κλεινουν την στροφη αλλα και την ανοιγουν αν θέλει ο οδηγος, ενω το δyolever επειδη δεν βυθιζεται ειναι δυσκολο σε τέτοιες καταστασεις!! Γιαυτο και δεν το χρησιμοποιει η BMW πουθενα αλλου και γιαυτο δεν το χρησιμοποιει καμια άλλη ετιαρεια!!
Εξάλλου το συστημα του HOssack εχει πολλα κοινα σημεια με το πιρουνι girder (παλιες Xarley, BSA κ.λ.π΄.) το οποιο και εγκαταλειφτηκε την δεκαετια του '50 με τον ερχομο του τηλεσκοπικού!!
Αν αμφιβάλλεις γιαυτα που σου λεω ρωτα εναν μηχανολογο που ασχολειται με αυτα τα θεματα!!!

Απόσπασμα:
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
¨η πάει αλλου.... για καλυτερα!!!!!

Απόσπασμα:
Με ολη την εκτιμηση προς το γραπτο σου λογο (προσωπικα δε σε γνωριζω, αν και θα το ηθελα γιατι μου αρεσει η αντιπαραθεση ), νομιζω οτι εχεις υπερεκτιμησει τις οδηγικες σου ικανοτητες!!!
απο που βγαινει το συμπερασμα αυτό?

Απόσπασμα:
Αφου μιλας σε προσωπικο επιπεδο, ...................

μιλάω όπως μου μιλάνε κι γραμματικως απευθυνομαι σε προσωπο όμοιο με αυτο που μου επευθυνονται!!! (πρωτο προσωπο, δευτερο κ.λ.π.)

Απόσπασμα:
δεν ειμαι ενας απλος αναβατης...ειμαι δικυκλιστης απο αποψη, απο θεμα κουλτουρας, ελευθεριας, εξαρτημενος απο τις αλλαγες του καιρου κατα την οδηγηση με τη μοτο μου... και με ολα οσα αυτα συνεπαγονται!!!........................
ειμαι 46 χρονων, 30 χρόνια πανω σε δικια μου μοτοσυκλέτα, Χειμωνα - καλοκαιρι, βροχη, κρυο.......πάντα στην σελλα!!! Εχω πάνω απο 600,000 μοτοσυκλετιστικα κμ στην πλατη μου κι εχω ταξιδέψει 2 φορες τον γυρο της ευρωπης + μια στο nordcapp πάντα με μοτοσυκλετα και σε περιόδους που ουτε Βαραντερο υπηρχαν (με XLS 500 ταξιδευα) αλλα ουτε και περνουσες αερα απο χωρες σαν την Τσεχοσλοβακια, την Πολωνιά κ.λ.π.!!!
Μπορω να γραφω για ωρες γιαυτο αλλα αστο καλλυτερα!!!!

Απόσπασμα:
Για την ιστορια δεν εχω αυτοκινητο...και ουτε ειμαι διατεθημενος να αποκτησω στο προσεχες μελλον (ειμαι κατοχος μονο δικυκλων)!!!

Ωπ, εγω εχω, ενεκα παιδιου αλλα κι εξυπηρετησης καθως τελώ παντρεμενος απο 10ετίας!!

Απόσπασμα:
Επομενως γι'αυτα που νοιωθεις (λανθασμενη γραμμη στο εσωτερικο της στροφης, κατευθυνση κατα την εισοδο στη στροφη, ομαλο ελεγχο του γκαζιου-συμπλεκτη, σημειο-α αναφορας στη στροφη, σταθερη επιταχυνση, ταση ανοιγματος-βουτηγματος της μοτο, εξοδος κλπ) δεν εισαι ο μονος!!! Ολοι οσοι οδηγουν μοτο επιβαλλεται να τα γνωριζουν...
δεν τα γνωρίζουν όμως και πολλοι τα ξερουν ''μισα'', και ξερεις η ημιμαθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας!!!

Απόσπασμα:
Καλο και πρεπων ειναι να τα συζητας και να μην επιδυκνειεις τις ικανοτητες σου...χαλαρωσε λιγο δεν κατεβηκα απο τον Αρη και καβαλησα την BMW...
παντα συζητάω και ποτε δεν επιδυκνείομαι!!!! Αν εσυ το εκλαμβανεις ετσι τότε εισαι ο μονος σε αυτο εδω το φορουμ!!! Ακομα προσεχω πολυ τι γραφω και πως το γράφω φροντιζοντας να μην προσβάλλω κανεναν μιας και ανηκω στους ‘’ξενους’’!!! Το συντακτικό που χρησιμοποιω ειναι απλό και κατανοητο απο όλους (τους περισσότερους τουλαχιστον), αν αυτο το συντακτικό δεν σε βοηθάει και εκλαμβανεις τα γραφόμενα μου σαν ‘’επιδειξη’’ πες μου να το αλλαξω. Η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσιοτάτη!! Λεω και γραφω πράγματα με μηχανολογικη ταυτοτητα, αν οι αληθειες που απορρεουν απο αυτο (κι εχουν δημοσιευθει κι αλλου στον ειδικο τυπο) πληγωνουν και δεν μπορουν να γινουν αποδεκτα γιατι ‘’ ετσι θελουμε να πιστευουμε’’ δεν μπορω να κανω τιποτε γιαυτο!!!

Απόσπασμα:
Εχω διαβασει και εχω κανει στην πραξη με σεμιναρια -υπο ασφαλεις συνθηκες (πιστα)- πολλα περισσοτερα απο αυτα που αναφερεσε...
Ελπιζω να τα εχεις κανει και εσυ και οχι να τα εχεις διαβασει μονο...
Παντα φιλικα!!!!!!!!!!!!!
Για μέτρα:
  • 6000κμ βουνισιο αγωνιστικο enduro
  • 56 φορες συμετοχη (ιδιωτης) σε αγωνες μοτοκρος, η μια στο παλαι ποτε Ελληνοβουλγαρικό ΜΧ
  • Πανω απο 1500κμ αγωνιστικό enduro σε αμμο
  • Touquet (τι ειναι αυτό?)
  • Ραλλυ ακροπολις (2 φορές)

Εχω κι άλλα, αλλά φτανει ως εδω!!!

Οταν το σεμιναριο παραμένει σεμιναριο το αποτέλεσμα ειναι απλά εγκυκλοπαιδικό
Οταν το σεμιναριο γινει πράξη μια φορά αποκτάμε γνωση νηπιαγωγίου,
----------------‘’----------------- δυο φορες μπηκαμε στο Δημοτικό
Για να φτάσουμε να μιλαμε και να κανουμε πράξη 100% αυτα που σου ειπαν στα σεμιναρια και να γινουμε σαν τους δασκαλους μας πρέπει να, εχουμε σπάσει και καμια περόνη (αντε καμια κλειδα), πρέπει να εχουμε νοιωσει στο πετσι μας τους βαθμους ποινης απο τους αγωνοδικες και πρέπει να εχουμε τουλαχιστον επισκευασει ΜΟΝΟΙ μας ενα σκασμενο λαστιχο πανω στον Κιθαιρωνα με την αγωνια να προλαβουμε μην μας πιασει η νυκτα!!! Πρέπει να εχουμε χασει τουλαχιστον τα μισα μας υγρα σε ενα μονον περασμα στην αμμο του Καϊάφα με εντουρο μοτοσυκλετα, πρέπει να εχεις λυσει τουλαχιστον εναν κινητηρα κατα μεσης του αγωνα ............................... κι αλλα πολλα που πέρνουν χρόνια!!!!!!

Αν δεν τα εχεις κανει αυτά τότε μην ερχεσαι να μου πεις εμενα περι σεμιναρίων και περι αισθησεων στην οδηγηση!!!!!!!! Απέχεις πολύ!!!!!!!!!

Υ.Γ. Συγνωμη για την ενταση των γραφομενων μου στην τελευταια παραγραφο αλλα πραγματικα η ‘’συγκριση΄΄ που εκανες ηταν παντελως αστοχη!!!

Last edited by GeorgeP; 24-07-2009 at 17:14.
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 17:11
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckalfas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί πάντα καταλήγουμε στην άτυπη κόντρα GS vs Varadero;
Είπαμε... όλες οι μοτοσυκλέτες αυτής της κατηγορίας είναι οι κορυφαίες από κάθε εταιρία!
Όσον αφορά το θέμα μας... όντως, χάθηκαν τα 950/990 KTM Adv. αν και έχω 2 συγγενείς που είναι κάτοχοι των εν λόγω εργαλείων!
Εγω τουλαχιστον δεν το εκλαμβανω σαν ''κοντρα'', παρα μονον σαν τεχνολογικη συζητηση!!
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 18:05
killer Ο/Η killer βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Μπραχάμι
Μoto: R 1200 GS '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
παντα συζητάω και ποτε δεν επιδυκνείομαι!!!! Αν εσυ το εκλαμβανεις ετσι τότε εισαι ο μονος σε αυτο εδω το φορουμ!!!

...Για μέτρα:
  • 6000κμ βουνισιο αγωνιστικο enduro
  • 56 φορες συμετοχη (ιδιωτης) σε αγωνες μοτοκρος, η μια στο παλαι ποτε Ελληνοβουλγαρικό ΜΧ
  • Πανω απο 1500κμ αγωνιστικό enduro σε αμμο
  • Touquet (τι ειναι αυτό?)
  • Ραλλυ ακροπολις (2 φορές)

Εχω κι άλλα, αλλά φτανει ως εδω!!!

... εχουμε σπάσει και καμια περόνη (αντε καμια κλειδα), πρέπει να εχουμε νοιωσει στο πετσι μας τους βαθμους ποινης απο τους αγωνοδικες και πρέπει να εχουμε τουλαχιστον επισκευασει ΜΟΝΟΙ μας ενα σκασμενο λαστιχο πανω στον Κιθαιρωνα με την αγωνια να προλαβουμε μην μας πιασει η νυκτα!!! Πρέπει να εχουμε χασει τουλαχιστον τα μισα μας υγρα σε ενα μονον περασμα στην αμμο του Καϊάφα με εντουρο μοτοσυκλετα, πρέπει να εχεις λυσει τουλαχιστον εναν κινητηρα κατα μεσης του αγωνα ............................... κι αλλα πολλα που πέρνουν χρόνια!!!!!!

Αν δεν τα εχεις κανει αυτά τότε μην ερχεσαι να μου πεις εμενα περι σεμιναρίων και περι αισθησεων στην οδηγηση!!!!!!!! Απέχεις πολύ!!!!!!!!!
Ευτυχως που δεν επειδυκνειεις τις ικανοτητες σου!!!
Τελος παντων ... απο τα γραφομενα και απο το υφος σου καταλαβαινω οτι εχεις μια προκαταληψη για τις ''υπερεκτιμημενες'' GS1200...
Ευχομαι η πειρα που εχεις αποκτησει (δεν αμφιβαλλω καθολου) να την μεταδωσεις και να πεισεις τους παντες οτι τα BMW ειναι μηχανες που απευθυνονται σε χαζους καταναλωτες, με πολλα φραγκα, που τρωνε κουτοχορτο και αγοραζουν αυτο που τους πλασαρει το καλο μαρκετιγκ... και οτι τα Varadero απευθυνονται σε ψαγμενους αναβατες, που εχουν φαει τους δρομους και τις πιστες (ασφαλτινες-χωματινες) με το κουταλι, εμπειρους, με καταναλωτικη παιδεια που δεν θα πεταγαν τα λεφτα τους για να αγορασουν μια μη εξελιξιμη μοτοσικλετα που φοραει το ιδιο μοτερ απο τις αρχες του Β'Π.Π.....

Παιδια καλα ταξιδια με οτι μοτο και αν καβαλατε!!!

Ο πατερας μου (Γιωργος και αυτος, σαν εσενα) ακομα κατοχος μιας υπεραριστης διατηρημενης V2 Honda CX500Ε του '82, οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στο χωριο με το 1200GS και το φιλαρακι μου με την καινουρια του Varadero, τις κοιταγε παραξενα (λογω ογκου, ηλεκτρονικων κλπ) και στην μονη που ανεβηκε ... ηταν αυτη του φιλου μου... (παλιοκολλημενοι Hondaκηδες)!!!!

Last edited by killer; 24-07-2009 at 18:08.
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 18:06
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω τουλαχιστον δεν το εκλαμβανω σαν ''κοντρα'', παρα μονον σαν τεχνολογικη συζητηση!!
...δεν φαίνεται σε όλους έτσι πάντως.

Ναι μεν έχει τέτοια "κρούστα" αλλά από πίσω είναι πάντα αυτό.
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2009, 18:10
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Ευτυχως που δεν επειδυκνειεις τις ικανοτητες σου!!!
Τελος παντων ... απο τα γραφομενα και απο το υφος σου καταλαβαινω οτι εχεις μια προκαταληψη για τις ''υπερεκτιμημενες'' GS1200...
Ευχομαι η πειρα που εχεις αποκτησει (δεν αμφιβαλλω καθολου) να την μεταδωσεις και να πεισεις τους παντες οτι τα BMW ειναι μηχανες που απευθυνονται σε χαζους καταναλωτες, με πολλα φραγκα, που τρωνε κουτοχορτο και αγοραζουν αυτο που τους πλασαρει το καλο μαρκετιγκ... και οτι τα Varadero απευθυνονται σε ψαγμενους αναβατες, που εχουν φαει τους δρομους και τις πιστες (ασφαλτινες-χωματινες) με το κουταλι, εμπειρους, με καταναλωτικη παιδεια που δεν θα πεταγαν τα λεφτα τους για να αγορασουν μια μη εξελιξιμη μοτοσικλετα που φοραει το ιδιο μοτερ απο τις αρχες του Β'Π.Π.....

Παιδια καλα ταξιδια με οτι μοτο και αν καβαλατε!!!

Ο πατερας μου (Γιωργος και αυτος, σαν εσενα) ακομα κατοχος μιας υπεραριστης διατηρημενης V2 Honda CX500Ε του '82, οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στο χωριο με το 1200GS και το φιλαρακι μου με την καινουρια του Varadero, τις κοιταγε παραξενα (λογω ογκου, ηλεκτρονικων κλπ) και στην μονη που ανεβηκε ... ηταν αυτη του φιλου μου... (παλιοκολλημενοι Hondaκηδες)!!!!

Reply With Quote
Παλιό 25-07-2009, 00:51
Fast&Furious Ο/Η Fast&Furious βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αγιος Δημητριος

Παντως εγω την εχω 25 ποντους......
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2009, 01:38
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious Εμφάνιση μηνυμάτων

τεράστιεεεεεε!!!!!ναι αλλα δεν μας ειπες αν ειναι KTM!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2009, 02:17
Fast&Furious Ο/Η Fast&Furious βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αγιος Δημητριος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
τεράστιεεεεεε!!!!!ναι αλλα δεν μας ειπες αν ειναι KTM!!!!!
Την βαφτιζω οτι θελουν......
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2009, 03:09
killer Ο/Η killer βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Μπραχάμι
Μoto: R 1200 GS '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα κοψω κανα δυο ποντους μπας και σε φτασω....
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2009, 00:33
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ

Απόσπασμα:
Θα κοψω κανα δυο ποντους μπας και σε φτασω....

Θα έλεγα ότι θα την δίπλωνα στην μέση αλλά δεν μπορώ πάντα να το κάνω αυτό!!!!!!!!

Τελικά τα ΚΤΜ δεν χαθήκανε κάθοντε και χαζέυουν "εμας" να συζητάμε!

Κάποτε πριν πολλά χρόνια και ενω πέρναγαν δύο κοπέλες από μπροστά μας με ρωτάει ο φίλος μου:
- Ποια σου αρέσει?
- Η μελαχροινή απαντώ!
- Ωραίος εμεις οι δύο δεν θα μαλώσουμε ποτέ γιατί μ'αρεσουν οι ξανθιές!
Τι καλά που θα ήταν η ανταλλαγή απόψεων να έμεναν εκεί..... (και σε όλες τις άλλες πιπεράτες λεπτομέριες)

Reply With Quote
Απάντηση

Tags
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης