|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατασταση τσιμουχας "διαφορικου"
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκισε το σακουλακι, και φωτογράφισε την μια και απο τις δυο πλευρές, και θα σου πω αν έχει "αυτάκι" ή όχι. |
|
|||
|
|||
Η φλάντζες δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις κοινές φλάντζες όπως και η φλάντζα που αντικατέστησα στο διαφορικό του gs……..
Καλημέρα…… |
|
|||
|
|||
Kι εγώ πιστεύω οτι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα και σαν μέγας γύφτουλας που είμαι, πάντα ψάχνω για λύσεις εκτός BMW.
Ας δώσουμε όμως λίγο χρόνο στο προιόν να δοκιμαστεί πριν βγουν εύκολα συμπεράσματα κι αρχίσουν οι ομαδικές. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή η φωτογραφία είναι κάτοψη, και δεν είμαι σίγουρος για το τι βλέπω, υπάρχει περιφεριακά μια προέκταση, μια λαστιχενια εξοχή γύρω γύρω, ύψους περίπου 3 χιλιοστων; (στην φωτογραφία, στην εσωτερική διάμετρο περίπου και περιφεριακά έχω την εντύπωση ότι βλέπω κάτι σαν αυλάκι, και όχι το αντίθετο). Μια φωτογραφία πλαγίας οψης θα ήταν ότι έπρεπε !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
άντε για να συγκρίνουμε όλοι μαζι!!! τσιμούχες bmw Παρατήρησεις... μην ακούσω πάλι για μανικιουρ-πεντικιουρ και λοιπα αδερφιστικα πράγματα μοιάζουν αλλα δεν ειναι ιδιες εγώ τις είχα πάρει απο εδώ Last edited by vasorfa; 30-08-2012 at 18:01. |
|
|||
|
|||
Καταπληκτικες φωτογραφιες Βασιλη !
Σε ολες οσες εχει τραβηξει πλαγια οψη, φαινεται καθαρα για πιο αυτακι μιλαω. Η επισημη αντιπροσωπεια της κάκο παντως, δεν τις πουλαει . Στον Πειραια σαφως και υπαρχουν αυτες οι τσιμουχες, με αυτες τις διαστασεις και στην τιμη που ειπε ο φιλος. Η εξοχη αυτη ομως, ειναι βασικη διφορα, οσο αφορα τον χρονο ζωης της. Τωρα αν καποιος εχει ορεξη να κανει αυτη τη δουλεια πιο συχνα, παω πασο! |
|
|||
|
|||
Πε παιδιά για καλώ το ανέφερα……..
Αν νομίζετε ότι δεν σας ενδιαφέρει να το διαγράψετε τελείως……… Εγώ πάντως την αντικατέστησα και περιμένω…….. Τώρα αν τα παίξει την αντικαθιστώ και στον δρόμο αν χρειαστεί, αφού έχω αυτή που είδατε στης φωτογραφίες…….. Για να δούμε………. Last edited by paraligo; 30-08-2012 at 23:30. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε καμία περίπτωση δεν θελουμε να διαγραφεί τίποτα. Τις γνώμες μας και τις εμπειρίες μας λέμε, και μετα ο καθένας αποφασίζει για την μηχανη του, ότι νομιζει πιο σωστό και συμφέρον για αυτόν ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ αν δεν ψαχνόμουν με την κύρια αντλία συμπλέκτη, θα έσκαγα στη μαμά πάνω από ένα 150αρι, ενώ την έβγαλα μ΄ένα 30αρι βάζοντας το κιτ της KTM κι αν ο Βόλος είχε μεγαλύτερη αγορά θα την έβγαζα ακόμα φθηνότερα. Δεν είναι εποχές να τους δίνουμε τα λιγοστά μας χρήματα με κλειστά τα μάτια. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |