|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Άντε λοιπόν να ματαξαναγράψω, πως και εγώ ήδη έστειλα την αίτηση.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Ευχαριστούμε για την τιμή(οχι σε χρήματα) αλλα και για την προσφορά(σε χρήματα)!!!
http://www.motoadventures.gr/el/news.aspx?id=98 |
|
|||
|
|||
Κι εγώ...κι εγώ...!!!
EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Konti Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by Konti; 04-03-2009 at 15:29. |
|
|||
|
|||
Άντε να ανοίξουμε λίγο τα μάτια μας
Και εγώ μέσα για το EnduroTraining 1 31.05.2009 |
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos athens_rugby EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 Dionisis africanos george1968 arisxios EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros Konti .[/quote]
|
|||
|
|||
Παιδια λογω ελλειψης συνδεσης internet χανουμε καποιες σημαντικες συζητησεις οπως αυτες εδω!!!
Αν και καθυστεριμενα θελουμε να συμμετασχουμε (πακετο με τον ψηλο Mammoth) στο σχολειο της Κυριακης 8-3-09, για να συμπληρωθει και η οκταδα του γκρουπ. Αν προλαβαινουμε παρακαλω να μας απαντησετε αμεσα!!! Νικος-> Killer r1200gs 08 Αρης -> Mammoth r1200gsa 08 Last edited by killer; 04-03-2009 at 17:04. |
|
|||
|
|||
Θα σας μείνει αξέχαστο το σχολείο παιδία. Και θα μάθετε πολλά που θα βοηθήσουν και στην άσφαλτο. Εγώ θα ξανακάνω το 3 με την πρώτη ευκαιρία. Άσε που θα έρχεστε και στα Enduro Day και Adventure Tour. άντε να τα λέμε και στα βουνά.
|
|
|||
|
|||
Για το τυπικο της υποθεσης στελνω και εγω την συγκαταθεση για την συμμετοχη στο Training1 στης 8-3 παρεα με τον killer, αν προλαβαινουμε φυσικα!!!
|
|
|||
|
|||
Νικολα ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Νίκο Σπανό, κατ' εξαίρεση, προστίθενται στη λίστα ο Νίκος Κ ο Άρης !!!!
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |