|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έφυγε ο Θανάσης Βέγγος
Τώρα σιγά σιγά θα δουν και πίσω από τις φαρσοκωμωδίες του (που δεν συμπάθησαν όλοι αλλά ΚΑΙ σε αυτό ήταν μοναδικός στην Ελλάδα με δική του ουσιαστικά σχολή) τις άλλες ταινίες του, ενώ θα (ξανά)ανακαλύψουν και τις τόσες κωμωδίες με ΠΟΛΥ έντονα κοινωνικά μηνύματα τόσο "φάτσα κάρτα" όσο και between the lines (τον θεωρούσα πανέξυπνο).
ΙΣΩΣ ο πιο "εκφραστικός" ηθοποιός που είχαμε (που τι είναι η "έκφραση" αν όχι το μεγαλύτερο όπλο ενός ηθοποιού;...). Εγώ τον ζήλευα ως ΑΝΘΡΩΠΟ, ελπίζω να γίνω ο μισός ΑΝΘΡΩΠΟΣ από ότι ήταν. Εργατικός, αξιοπρεπής, σοβαρός οικογενειάρχης, ταλαντούχος, αυτοσαρκαζόμενος (και άρα αυτοδιορθώμενος), η "εξουσία" του στο είδος του "ακτινοβολούσε" δεν ήταν ανάγκη ποτέ να την φωνάξει. Άντε καλό ταξίδι και πάλι και ας φτάσουμε τα χρόνια του. |
|
|||
|
|||
Ενας απόλυτα ΣΕΜΝΟΣ άνθρωπος που δεν ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ποτέ του κλίκες και συμφέροντα,δεν ΠΡΟΔΩΣΕ αυτά που πίστευε, ΒΟΗΘΗΣΕ όσους και όπως μπορούσε.Αυτοδίδακτος (η τέχνη δεν χρειάζεται δάσκαλο, ή τόχεις ή δεν τόχεις), αυτοδημιούργητος, δεν είδε τη δουλειά του ως μέσον πλουτισμού αλλά ως τρόπο επιβιώσεως.Σε μια εποχή "ξεραΐλας" αυτές είναι πράγματι δυσαναπλήρωτες απώλειες.Δυστυχώς η τεράστια αυτή "φουρνιά" καλλιτεχνών δεν έχει ισάξια διάδοχη κατάσταση.
Σ΄ευχαριστώ καλέ μου άνθρωπε γιατί νου έμαθες ότι η ζωή είναι πολύ αστεία για να την πάρω στα σοβαρά.Σ' ευχαριστώ γιατί μου έμαθες την διαφορά της σοβαρότητας από την σοβαροφάνεια.Σ' ευχαριστώ γιατί μου δίδαξες την μεγαλειώδη σημασία του αυτοσαρκασμού.Σ' ευχαριστώ γιατί μου έμαθες να μην κρύβω τα συναισθήματά μου. Υ.Γ. Δεν εμφανιζόταν στο "μπιζ" των παραστάσεων ούτε στο τελευταίο χειροκρότημα γιατί συγκινούνταν Αρχές δεκαετίας '80, τον βλέπω χαμηλά στη Σόλωνος και διασχίζω το πεζοδρόμιο λέγοντάς του "σας ευχαριστώ". Η απάντησή του με το κεφάλι χαμηλωμένο: εγώ σ'ευχαριστώ παιδί μου. Εσείς οι από πάνω, να τον προσέχετε... |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι σε αυτόν τον καλό άνθρωπο . Μεγάλη η απώλεια για όλους . Καλό ταξίδι Θανάση . |
|
|||
|
|||
...
κ.Θανάση με στεναχώρησες σήμερα ίσως είναι η μοναδική μέρα που με στεναχώρησες καλό ταξίδι,καλέ μου άνθρωπε |
|
|||
|
|||
καλό ταξίδι
καλέ μου άνθρωπε |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έφυγε ο Γιώργος Μοσχούς | vaska | Αυτοκίνητο | 25 | 09-04-2011 01:22 |
Θανάσης Βέγγος: Δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο" | riga | Πολιτισμός | 13 | 23-10-2010 12:52 |
Τέλη Κυκλοφορίας? ....ποιός Θανάσης... | tsompanis | Αυτοκίνητο | 42 | 14-09-2010 22:02 |
Ο Βέγγος στη Eurovision!!! | vtheo | Αστεία Video | 11 | 23-05-2009 20:51 |
Θανάσης και Αθανασία | Bmwnek | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 10 | 23-02-2009 01:58 |