|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαυρισμένος προβολέας f800GS
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η Νικελοταινία που αναφέρεις, που την βρίσκουμε. Praktiker κλπ.; Έτσι λέγεται ή έχει και κάποιο άλλο όνομα; |
|
|||
|
|||
ναι την βρισκεις και εκει, και σε μαγαζια με σιδηρικα - εργαλεια μπογιες κ.α,αλλιως αλουμινοταινια !
ειναι αυτη Last edited by GsDakar; 11-07-2012 at 18:20. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι πώς να ανοίξεις το φανάρι για να έχεις πρόσβαση στον καθρέπτη... Δεν το έχω κάνει ποτέ κι αν το κάνει κάποιος καλύτερα να τραβήξει καμιά φωτογραφία για να δούμε.
Ναι κι εγώ έχω μαυρισμένο καθρέπτη (εκτός εγγύησης) και βρήκα ένα φανάρι από ebay κοψοχρονιά και το έχω πάρει για όταν μαυρίσει πολύ. Το παρατήρησα όταν κάηκε η λάμπα μετά από 27.000 χλμ (πολύ χώμα) και ΠΡΙΝ την αλλάξω. |
|
|||
|
|||
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα και θελω να ρωτησω εαν εβαλε κανεις νικελοταινια?
Κανει δουλεια?? |
|
|||
|
|||
Μετά από καιρό και αφού έχει αυξηθεί πολύ το μαύρισμα (φαντάζομαι αυξάνεται λογαριθμικά, αφού όταν μαυρίζει απορροφάει περισσότερη ζέστη...) άρχισε να θολώνει το τζάμι, σα να έχει υγρασία.
Έβγαλα το φανάρι και από την τρύπα που μπαίνει η λάμπα προσπάθησα να το καθαρίσω με ένα μαλακό πανάκι λίγο βρεγμένο. Προσπάθησα επίσης να καθαρίσω και τον καθρέφτη αλλά άρχισε να ξεβάφει στο πανάκι (μιλάμε για ποιότητα κατασκευής!). Οπότε αφού καθάρισα σιγά σιγά το θάμπωμα, για να μην ξεβάψει όλος ο καθρέφτης, έβαλα ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο μπροστά από το μαύρισμα για να μην ζεσταίνεται το μαυρισμένο μέρος και θαμπώνει πάλι το τζάμι. Δεν έβαλα αλουμινοταινία γιατί σκέφτηκα οτι η κόλλα της μπορεί με τη ζέστη να εξατμιστεί και να θαμπώσει πάλι το τζάμι. Το αλουμινόχαρτο είναι διπλό (για να μην λυγίζει από τους κραδασμούς), μπαίνει από την τρύπα της λάμπας και φτάνει μέχρι εκεί που πατάει η λάμπα. Μετά μπαίνει η λάμπα και το στερεώνει στη θέση του. Το έχω έτσι από το καλοκαίρι και δεν έχω δεί να χειροτερεύει το μαύρισμα. Αν προσπαθήσει κάποιος να καθαρίσει τον καθρέφτη, να το κάνει με στεγνό και ΠΟΛΥ μαλακό πανί και επίσης ίσα ίσα που να ακουμπάει τον καθρέφτη γιατί ξεβάφει. ΥΓ: Παιδιά, δεν είναι κάτι που το προτείνω να το κάνουν και άλλοι. Απλώς γράφω τι έκανα εγώ. |
|
|||
|
|||
η κολα δεν λειωνει με τιποτα εχω ντυσει φαναρι αυτοκινητου το οποιο φωτιζει κανονικα.
|
|
|||
|
|||
To πήρα απόφαση.
Αρχισα το καθάρισμα. Σταδιο 1 Στάδιο 2 Αλουμινοταινία δεν ειμαστε Α Εθνικη αλλα δεν ειναι και οπως πριν. |
|
|||
|
|||
μια χαρα εγινε...γαει.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΕΛΑ F800GS | stelios1977 | Ζήτηση | 2 | 21-03-2011 12:40 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΙΝΩΝ ΒΑΛΙΤΣΩΝ ΓΙΑ F800GS | Marios 800gs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 27-01-2011 09:39 |
Πωλείται Ζελατίνα MRA Vario για F800GS-F800GS | thleon | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 22-11-2010 20:11 |
Προτασεις για προιοντα καθαρισμου-γυαλισματος!! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-09-2010 08:41 |
BMW F800GS | Fuji | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-05-2010 04:18 |