|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Garmisch-Partenkirchen ..BMW Motorrad Days
Απόσπασμα:
Ρε μουρλέ Κυριάκο ... θα μας αφήσεις να πάμε για ύπνο απόψε ??? Τρείς παρά η ώρα ... Άσε που μας τρέλανες με τον ΝΝΝ .... εγώ τον γνωρίζω μερικά χρόνια και τον ήξερα για σοβαρό άνθρωπο ... Αλλά, αφού έμπλεξε μαζί σου ... τί να περιμένεις ???
|
|||
|
|||
τα μωρά στην πίστα
λιγο πριν μπούμε στο καράβι παρακολουθώντας τα σοβαρά προγράμματα του ********** με θεμα ********** και *********** Last edited by EOD-K9; 12-07-2011 at 03:50. Λόγος: ******* απαραδεχτα για φορουμ να μπαναριστει |
|
|||
|
|||
Κανονισε να σε δουμε και απο κοντα...οχι μονο ιντερνετικα ετσι????
|
|
|||
|
|||
Άρχισε να φαίνεται η Αγκόνα και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι το καράβι είχε πολλή καθυστέρηση που γινόταν μεγαλύτερη περιμένοντας τον πιλότο.
Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό!! 14:30 για να πιάσουμε λιμάνι Η παγκόσμια συνάντηση απομακρύνθηκε με την μια.Δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβουμε ούτε το σκούπισμα. Από την μια η απεργία απο την άλλη η παράταση της απεργίας ΜΟΝΟ από τους λιμενεργάτες γιατί έτσι τους κάπνισε και τώρα ο πιλότος κάτι πιει με την δεξιά του Το όνειρο πέταξε αλλά δεν μας έκαμψε ΧΜΧΧΜ λετε να μας έχουν κάνει βουντού για να μην πάμε εκδρομή ?? Έχουν γίνει πολλά στραβά που δεν έχω γράψει .... Εγώ όμως ξέρω την αλήθεια !! Είναι δάκτυλος των Νεφελημ !!!! Η αλλαγή προορισμού ήταν επιτακτική.Μετα το πρώτο σοκ και την στεναχώρια άρχισε ο επανασχεδιασμός. Ο επόμενος στόχος ήταν η SIRMIONE και ύπνο στο BOLZANO Και η απόβαση των στρατευμάτων ...οπ ...λάθος ..και η αποβίβαση των τουριστών άρχισε !!! Ιταλια ηρθαμεεε!!!! Η AUTOSTRATA ξεδιπλώνετε μπροστά μας και εμείς καταπίνουμε τα χιλιόμετρα αρκετά γρήγορα. Τι δρομοι ειναι αυτοι ! τι ασφαλτος !! τι φινετσα !! τι αρώματα !!......αρώματα σνιφ σνιφ φτου γ@μW την τύχη μου Τι σκατίλα είναι αυτή ?? ολα τα λιβάδια ήταν γεμάτα κοπριά βουγιων Με πιασε και η αλλεργία μου ...... Άντε να δούμε τι άλλο θα πάθουμε ... ...Δεν άργησε σκόνη μέσα στο κράνος ..%^#@!#@!@#!# στον πρώτο καφέ ανακάλυψα ότι είχε σκάσει το εσωτερικό αφρολέξ του κράνους ...τεσπα .... Συνεχίσαμε απτόητοι!!!!........ περίπου δεν ειναι δυνατόν 4 GPS και ΚΟΛΛΗΣΑΝ και τα 4 ταυτόχρονα !!! κερατά Νεφελημ που μας γλωσσοτρως... Και η άφιξη στην μαγευτική SIRMIONE κάποιοι ορκίζονται ότι κάνουν δίαιτα πάντως εγώ ευχαριστήθηκα που έβλεπα ευτυχισμένα ζευγαράκια στο δρόμο ...... και αυτο που μου έκανε εντύπωση ταμπλο με τα ξενοδοχεια της περιοχης !! με πράσινο λαμπάκι όσα ήταν άδεια τα κόκκινα γεμάτα και τηλέφωνο για να ρωτήσεις κατευθείαν !! ...άντε να πάω για ύπνο γιατί δεν το γλυτώνω το διαζύγιο καληνύχτα |
|
||||
|
||||
Πάλι στο καλύτερο μας "κόβεις" ...
|
|||
|
|||
βρε Νικο θα με σακοτιναξει η κυρα στο τέλος !!
δεν προλαβαίνω !! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εξ ου και σάρακας ... εεεε ???
|
|||
|
|||
στο καλυτερο μας κοβεις ρεεεεε ασε μα θα σε φτιαξουμε εμεις αυριο στο καφε....ολα θα τα ''ξερασεις'' ολα...
|
|
|||
|
|||
να ζήσει η Τρέλλλλλλλαααααααααααααααααα
γεια σου ρε Κυριάκο με το παρεάκι σου αντε,,,,ασε το σαρακα...(γυναικα) και συνεχισε την αφηγηση |
|
|||
|
|||
Γειά σου Νικόλα(ΝΝΝ), με τις ωραίες παρορμήσεις σου!
Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Trainning (two)days...με θερμοκρασία 0 !!! | fire red! | Χωμάτινες εξορμήσεις | 91 | 18-02-2012 19:56 |
ktm 450 six days | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 17-05-2011 09:42 |
Winter Days | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 20-01-2011 11:54 |
BMW TV-BMW Motorrad | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-11-2010 13:31 |
BMW MOTORRAD DAYS 2009!!!!! | FOOST | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 29-07-2009 15:39 |