|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή 24 Φεβ '13 Ορεινή Κορινθία και Αχαΐα!
Παιδια ειναι μια πανεμορφη διαδρομη μην το σκεφτεστε καθολου. Εχω παει ηδη δυο φορες εκει & θα ερχομουν μαζι σας αλλα εχουμε κανονισει & εμεις μια εκδρομουλα για Κυριακη.
Καλο δρομο |
|
|||
|
|||
Χάρη τι ώρα και από πού ξεκινάμε;
|
|
|||
|
|||
90% στο κομβο νεμεας
|
|
|||
|
|||
Γιατρέ μου εμείς θα συναντηθούμε στον Μαρινόπουλο κατα τις 09.30 για να είμαστε στον κόμβο Νεμέας (σημείο Β χάρτης εκδρομής)
κατα τις 10.00 Εκεί θα περιμένουμε τα παιδιά από Αθήνα! Πιστεύω 10.10 με 10.15 να συναντηθούμε με τους Αθηναίους στο σημειο Β δηλ στην εξοδο Νεμέας Επειδή έχει κ αλλη πινακιδα Νεμεα πιο πριν οι Αθηναίοι βγαίνετε εκει που γραφει μονο Νεμεα 100% Last edited by siraxanz; 22-02-2013 at 17:52. |
|
|||
|
|||
Μέσα διπλός, με συνάντηση σε ενδιάμεσο σημείο !
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε...
Στο χωριο(μου)εχω χοντρο "μέσο" για φαγητο-απολαυση(καποιοι μιλανε για τη μεγαλυτερη piggy μπριζολα της...Μεσογειου!!!) και να σας περιμενουν συστημμενα. Εαν θελησετε οτιδηποτε απο τωρα μου λετε και ευχαριστως εξυπηρετω κατα πώς μπορω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιασου ρε Κωστα μεγαλε!! γιατι δεν κατεβενεις στο χωριοσου Κωστα για να ξεναγησεις τους συμφουρητεσου ? Last edited by giclas; 22-02-2013 at 19:30. |
|
|||
|
|||
Αν μιλάς για αυτό στην πλατεια, είναι το κάτι άλλο, όχι μόνο το μεγεθος αλλά και η γεύση. Εγώ πάντα του παραγγέλνω και για το σπίτι.....(άψητες)
Last edited by gepol; 22-02-2013 at 20:20. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι για τον Πανο λεω στις Μουριες...(εχω κατι φωτο να κατεβασω αλλά θα λιγδωσει το πληκτρολογιο) |
|
|