|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Απόσπασμα:
Σε αυτή τη χώρα όλα τα στραβά ξεκινάνε από την προετοιμασία των έργων. Το κλέψιμο ξεκινάει από εκεί και η κατασκευή απλά είναι η "εκτέλεση του συμβολαίου" τι να λέμε τώρα...... υ.γ. πυροβολώ και το σινάφι μου για να μην λένε κάποιοι ότι τα βάζω μόνο με την ΕΛ.ΑΣ. |
|
|||
|
|||
I LOVE
|
|
|||
|
|||
Στον Πυργετό δεν πληρώνω γιατί δεν υπάρχει δρόμος! Στη Λεπτοκαρυά, πληρώνω μόνο προς Θεσσαλονίκη. Στα Μάλγαρα, πληρώνουμε πάντα γιατί έρχεται στο σπίτι, στάνταρ. Το ίδιο συμβαίνει και στον Πολύμυλο (Εγνατία).
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για πες μας τι ισχυει Θοδωρα...........μην την πατησουν δλδ συναδελφοι που εμπιστευονται και πραττουν συμφωνα με αυτα που γραφονται στα διαφορα μπλοκς.
|
|
|||
|
|||
Οι εταιρίες έχουν σύμβαση με το Ελλάνικο κράτος, από τις συμβάσεις αυτές απορρέουν τα δικαιώματά τους.
Εάν και οπότε λοιπόν, θελήσουν να κινηθούν νομικά-δικαστικά εναντίων οποιουδήποτε δεν πλήρωσε, ΜΠΟΡΟΥΝ να το κάνουν. Στοιχεία για το όχημα δίνονται νόμιμα από τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου συγκοινωνιών, εφόσον η εταιρία προσφύγει στην δικαιοσύνη. Το εάν εισπραχτούν ή όχι, και κατά περίπτωση*, δεν μπορώ να το προκαταλάβω. Ο καθένας πράττει κατά συνείδηση και αναλαμβάνει τις ευθηνές του. Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αναλάβουν δικηγορικές-εισπρακτικές εταιρίες την <<βρομοδουλειά>> όπως και με τις τράπεζες…. *Όπως και με άλλου είδους οφειλές, όπως τραπεζικές, υπάρχουν απαλλακτικές αποφάσεις δικαστηρίων που όμως δεν μπορούν να γενικευτούν . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η Ολυμπια Οδος εχει απο περυσι επισημα διωξει ολους τους εργαζομενους της απο τα εργοταξια και γραφεια κτλ κτλ κτλ απο ποιον νομο/κανονισμο/συμβαση νομιμοποιειτε να εισπαττει διοδια για κατι που ακομα ειναι υπο κατασκευη και πλεον εχει και επισημα (μην κοιτας που δεν το ξερουν ολοι) σταματησει...??? δλδ 2010 σου νοικιαζω ενα σπιτι...το οποιο εγω θα το τελειωσω το 2016 και βλεπουμε... θα μου δινεις πληρες ενοικιο απο το 2010... και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι το 2011...θα το σταματησω αλλα θα συνεχιζω να περνω ενοικιο... και οποτε το τελειωσω βλεπουμε...!!! μου αρεσει να ειμαι μεγαλοιδιοκτητης ακινητων... |
|
|||
|
|||
σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του προέδρου του κινήματος "διόδια stop" που τυχάνει να είναι δικηγόρος............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι εταιρίες είναι νόμιμες, αυτήν την στιγμή που μιλάμε. Δεν αναφέρομαι στο θέμα <<ηθικά>> <<λογικά>> ή όπως θέλει ο καθένας αλλά δικονομικά. |
|
|||
|
|||
Ο κυρ πρόεδρος λέει ψέματα…. Απλό!
|
|
|