|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα
Οποτε μαλλον κατα τις 9:30 θα ειστε στη μεγαλη γεφυρα οπου και θα σας περιμενω...
|
|
|||
|
|||
ρε μπριζες που βάζετε , θα προσπαθήσω να έρθω !!! η με τη γουρούνα η με το vara.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελα με το vara ρε, να δουμε οτι παει κι αυτο χωμα. |
|
|||
|
|||
θες να δεις Dancing on λάσπη εεε !!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι Emix δεν μου λες απο που μπαινεις να παω να ριξω μια ματια μεσα στη βδομαδα να δω πως ειναι τα πραγματα?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε,αν μπορεις να πας λιγο να μας πεις τι γινεται καλα θα ηταν. Επισης ρωτησε τους χωριανους εκει αν εχει βρεξει καθολου αυτες τις μερες. |
|
|||
|
|||
Τριτη τεταρτη θα παω και θα ενημερωσω.
|
|
|||
|
|||
Από όσο ξέρω δεν έχει βρέξει (καλά) μέχρι τώρα... οπότε δε νομίζω να έχει τρελή λασπουριά.
Άμα ψήνεστε παίζει και άλλο σημείο εισόδου, από το εκκλησάκι του Αγίου Βλάσση στην Καμαρίτσα (+8 όμορφα χωμάτινα Km περίπου ) Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ (ανάλογα πως θα πάει η μετακόμιση) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ερθεις θα μας καθοδηγησεις μεχρι εκεινο το σημειο. Νεο για τον συμπλεκτη δεν εχω. Ξερω οτι προχωραει η παραγγελια. Αναμενω. Και Σαββατο πρωι μπορω να τον βαλω ομως. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 15:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |